Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

PDL Alba pregătește o revigorare masivă în interiorul partidului: „Acest duș rece de la parlamentare ne-a trezit într-un fel”

Publicat

În continuare afectați de rezultatele slabe ale algerilor parlamentare din decembrie 2012, democrat-liberalii din Alba pregătesc o revigorare masivă la nivelul partidului, în perspectiva unor rezultate bune la viitoarele alegeri. Acesta a fost unul dintre subiectele ședinței de joi a Biroului Permanent Județean al PDL Alba, în care s-a decis dizolvarea Biroului Permanent Local și organizarea unor alegeri interne.

Senatorul Alexandru Pereș și deputatul Clement Negruț au vorbit în conferință de presă despre aceste alegeri, ce vor avea loc, în cel mai optimist termen, în aproximativ 30 de zile. Până acum, s-a constituit un comitet de inițiativă pentru alegeri, din care fac parte aproximativ 20 de persoane, inclusiv Paul Voicu, președintele actual al BPL. Acest comitet urmează să stabilească un calendar al alegerilor și o listă cu membrii din partid care vor candida pentru funcții de conducere.

„Acest duș rece al alegerilor parlamentare ne-a trezit într-un fel. Dizolvarea BPL a venit din interior, ei au solicitat acest lucru după ce au constatat că biroul nu mai este funcțional. Nu este vorba despre o pedeapsă din partea BPJ. Simțeau nevoia de sânge proaspăt. În sfârșit în BPJ se iau decizii pentru viitorul partidului”, a declarat deputatul Clement Negruț.

Senatorul Alexandru Pereș a explicat că această propunere este necesară  mai ales pentru rezolvarea anumitor tensiuni interne astfel încât primăvara să găsească partidul într-un „marș forțat”.

Astfel de schimbări se vor mai petrece și în alte birouri permanente locale PDL din Alba, de exemplu la Abrud, Teiuș sau baia de Arieș. Ultimele alegeri în BPL Alba Iulia au avut loc în februarie 2005.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. simpatizanta

    sâmbătă, 26.01.2013 at 11:14

    Oare BPL ALBA IULIA este vinovat de rezultatele din decembrie? S-a pierdut doar pe colegiul ALBA IULIA ? Restul au fost toate castigate? Sa-si dea demisia intai BPJ-ul ca acolo sunt toti cei ce au raspuns de campania electorala de pe toate zonele. Vom trai si vom vedea!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax