Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

PDL Alba se reîmprospătează pentru europarlamentare. Vezi calendarul alegerilor din PDL programate până în 17 noiembrie

Publicat

YouTube video

Partidul Democrat Alba se pregătește de „ripostă politică”, iar din postura de opozanți ai puterii singurul as pe care îl mai pot scoate din mânecă este întărirea partidului pentru următoarele alegeri europarlamentare. Senatorul Alexandru Pereș a făcut public calendarul reorganizării partidului în perioada următoare.

„După ce precedenta conducere a partidului în frunte cu Emil Boc și-a depus mandatul și au avut loc noi alegeri, partidul, aflat în poziție, a decis să se reorganizeze atât la centru cât și în teritoriu… urmează noi alegeri în toată structura națională a PDL, astfel încât organizațiile  județene să-și recapete forța organizatorică și capacitatea de persuasiune… a fost nevoie de timp pentru reevaluarea forțelor și reconstrucție. Odată lucrurile limpezite la nivelul conducerii centrale, la începutul acestei luni, Biroul Permanent Național a luat decizia organizării de alegeri în toate organizațiile teritoriale ale PDL: în perioada 4 iunie – 17 noiembrie 2013, vor fi organizate alegeri succesiv la nivelul Birourilor Permanente ale organizațiilor secțiilor de votare, BP locale și BP Județene”, a anunțat senatorul Alexandru Pereș în conferință de presă.

Calendarul reorganizării PDL Alba

– 4 iunie-11 august: alegerea Birourilor Permanente ale organizațiilor secțiilor de vot

– 12 august-15 septembrie: alegeri în cele 78 de birouri locale ale PDL

– 16-29 septembrie: alegerea Birourilor Permanente ale Colegiilor

1 octombrie-17 noiembrie: alegeri Birou Permanent Județean

„Plecăm spre o reconstrucție mai rapidă a partidului pentru alegerile europarlamentare din mai 2014. Din 4 mai, am început reorganizarea Birourilor Locale ale secțiilor de vot în care vom avea cel puțin 10 membri, sunt 430 de secții de vot și o să-i confirmăm pe cei aproximativ 5000 de membri ai PDL din Alba. Aceștia vor fi mobilizați pentru ca în mai 2014 să reconfirme rezultatele bune pe care PDL Alba le-a consacrat de ani de zile. Probabil că o să discutăm peste 1 an și despre faptul că rămânem totuși forța politică cea mai importantă în județ”, a anunțat Alexandru Pereș.

Senatorul nu a dorit să facă publici posibilii candidați ai PDL pentru europarlamentare, dar a asigurat că partidul va avea candidat.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax