Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

PDL Alba: „Una peste alta, suntem mulțumiți de rezultatele la alegeri. Vom verifica situația de la Alba Iulia”

Publicat

„Rezultatul alegerilor din județ este unul care, una peste alta, ne mulțumește, având în vedere faptul că suntem singurul județ din țară, unde PDL a ieșit învingător”. Aceasta este declarația secretarului general al PDL Alba, Marius Hațegan, care a și coordonat campania electorală la nivelul județului. Democrat-liberalii au câștigat în 46 de localități din județul Alba, însă au pierdut în Alba Iulia și în mai multe orașe. În urma acuzațiilor lansate de șeful PSD Alba, Ioan Dîrzu, cum că procentele uriașe câștigate de PDL în zona Blaj și în câteva localități din Apuseni ar fi fost obținute incorect, Hațegan a ținut să îi transmită acestuia că „ar trebui să îi fie rușine să vorbească despre Blaj și zona Apuseni, pentru că aceștia nu a făcut absolut nimic” pentru acele zone.

„Campania PDL din județul Alba a fost una curată, pozitivă, care s-a bazat muncă, pe discuții cu oamenii, mergând din casă în casă. Ca materiale de campanie am folosit doar afișe, fluturași, scrisori, bannere, fiind o campanie in care ne-am axat pe informarea oamenilor si pe discutii cu acestia, pentru a le afla direct părerile, în comparație cu alți competitori, care, au folosit și alte materiale, cum ar fi: pixuri, brichete, găleți, cizme, mici, bere, etc”, a spus Hațegan.

PDL susține că a obținut cel mai bun rezultat în 46 de localități din Alba, dintre care 6 fără primar PDL.

„Din cele 45 de localități unde avem primari, am câștigat alegerile în 40. Am câștigat de asemena alegerile în 6 localități unde nu avem primar PDL, și anume: Baia de Arieș, Arieșeni, Blandiana, Cricău, Ceru Băcăinți, Poșaga). Iată deci ca și în localități cu primari PSD oamenii s-au saturat de minciuni și au votat pentru singurul partid care a făcut ceva pentru ei – PDL”.

Localtățile cu primar PDL în care alegerile au fost câștigate de PSD sunt Alba Iulia, Șona, Ocna Mureș, Râmeț și Roșia Montană.

„Din discuțiile avute cu oamenii, mulți ne-au zis că regretă că în 2012 s-au lăsat păcăliți de propaganda murdară a PSD care a profitat de criza economică mondială pentru se cățăra în fruntea României. Mulți regretă și că nu au reconfirmat atunci în funcție primari precum Gheorghe Bora – la Baia de Arieș sau Tiberiu Ratiu – la Abrud, pentru ca au putut face comparatie, după doi ani de administrare a localităților lor de către primari PSD”, a declarat Marius Hațegan.

Rezultatele alegerilor din Alba Iulia vor fi analizate în BPJ

Valul național PSD, cele peste 1.700 de voturi de pe listele suplimentare sau alți factori. Acestea ar putea fi, potrivit lui Marius Hațegan, motivele pentru care PDL a pierdut în Alba Iulia. Acesta susține că toate cauzele vor fi analizate în Biroul Permanent Județean al partidului.

„Lui Dîrzu și PSD ar trebui să le fie rușine să vorbească despre Blaj și zona Apuseni”

„Legat de unele afirmații făcute în ultimele zile de liderii PSD, vis a vis de „modelul turismului electoral continuat de PDL care a funcționat în zona de munte, cât și la Blaj”, cred că domnul Dîrzu și PSD ar trebui să le fie rușine să vorbească despre Blaj și zona Apuseni, având în vedere că aceștia nu au făcut nimic, dar absolut nimic pentru aceștia. La Blaj, performanța electorală a organizației PDL, s-a datorat, în special performanței în administrație a primarului Gheorghe Rotar, iar în Apuseni voturile pe care le-a luat PDL s-au datorat tocmai faptului că deputatul Dârzu și PSD, nu au dus la îndeplinire până în acest moment nici una din promisiunile electorale făcute la alegerile din 2012”, a spus Hațegan.

„Minciuni și amenințări în campania PSD”

Secretarul general al PDL, Marius Hațegan, susține că PSD a folosit instituțiile statului, directorii de deconcentrate și logistica pentru campania electorală. Mai mult, acesta spune că, la rândul lor, directorii de deconcentrate și-ar fi amenințat angajații că își pierd locurile de muncă dacă nu votează PSD.

„Campania PSD s-a bazat și de această dată doar pe minciuni și promisiuni electorale. Dar mai mult decât atât, trebuie să vă spun că la aceste alegeri, PSD a folosit (lucru nepermis) instituțiile statului la maxim pentru a-și atinge obiectivul electoral. Toți directorii din deconcentrate numiți de PSD, indiferent că sunt sau nu funcționari publici, au făcut campanie pe față, folosind tot ce înseamnă logistica acestor instituții (mașini, combustibil, telefoane, etc.) Un lucru extrem de grav pe care l-a folosit PSD prin directorii din deconcentrate a fost amenințarea la adresa angajaților („dacă nu votați PSD, rămâneți fără loc de muncă”), a mai declarat Hațegan.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. MLG

    miercuri, 28.05.2014 at 15:03

    „dacă nu votați PSD, rămâneți fără loc de muncă”

    Si PDL-ul si-a ales/pastrat angajatii pe criterii de pregatire profesionala si academica, nu?
    „Ati terminat Academia PDL? Ramaneti!”
    „Aveti diploma de la PDL? Nu, nu ramaneti!”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax