Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

PDL Alba vorbeşte despre iminenta dizolvare a USL. Atanasiu: „nu se rupe nimic înainte de a scăpa de Băsescu şi ciuma lui”

Publicat

Conducerea PDL Alba a vorbit, vineri, în conferinţă de presă, despre o iminentă rupere a alianţei USL, care se va realiza cel mai probabil înainte de alegeri. Zvonurile au fost infirmate însă de preşedintele PNL Alba, Teodor Atanasiu, care a asigurat că „nu se rupe nimic înainte de a scăpa de Băsescu şi ciuma lui”.

Subiectul unei posibile destrămări a USL până la alegeri a fost adus în discuţie de deputatul Clement Negruţ, care susţine că prezenţa lui Victor Ponta în Parlament este primul pas înspre ruperea alianţei: „Sunt convins că acest lucru se va întâmpla şi nu mai mai trece mult până atunci. Eu zic că le mai dăm o lună în Alba şi poate puţin mai mult la nivel naţional. Oricum, din punctul meu de vedere lucrurile sunt radicalizate”.

Afirmaţiile deputatului PDL au fost contracarate de către preşedintele PNL Alba, Teodor Atanasiu, care a asigurat că acest lucru nu se va întâmpla, cel puţin până când în România nu se va instaura din nou democraţia: „Alianţa USL nu se va rupe. Nu ne rupem înainte de a scăpa de Băsescu şi ciuma lui. Pentru asta ne-am unit şi nu ne vom rupe înainte de a aduce România în democraţie”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. simi

    duminică, 12.02.2012 at 11:47

    PP DD partidu asta aparut de nicaieri si din nemultumirea generala va face instructie cu marile partide ,asa ca USL si in special PSD care pe vremea lui baronii erau la ei acasa se vor alinia in spatele partidului de apartament a lui diaconescu ,rabdarea a ajuns la cote maxime si nimeni nu mai are rabdare cu politicieni

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax