Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

PDL mai are 6 zile pentru a prezenta propunerile pentru parlamentare. Democrat-liberalii din Alba așteaptă să afle care vor fi contracandidații USL

Publicat

Democrat-liberalii mai au, oficial, 6 zile pentru a finaliza lista de candidaturi pentru alegerile parlamentare și prezentarea propunerilor în Biroul Permanent Național. La nivelul județului Alba, politicienii care doresc să intre în cursă și-au depus deja candidaturile la sediul partidului și așteaptă validarea acestora în BPJ, care va avea loc, cel mai probabil, la începutul săptămânii viitoare. Conducerea PDL Alba recunoaște că, înainte de a decide care sunt oamenii pe care îi vor susține la parlamentare, așteaptă să arunce o privire și pe listele USL.

Senatorul Alexandru Pereș și deputatul Clement Negruț sunt primii care și-au anunțat oficial candidatura la parlamentarele din acest an. În timp ce Pereș va încerca să-și reconfirme, pentru a treia oară funcția de senator pe Colegiul Aiud – Ocna Mureş – Sebeş – Blaj, Negruț ar vrea să-și păstreze locul în Camera Deputaților pe Colegiul Sebeș – Blaj. Toți candidații la parlamentare sunt supuși în această perioadă unui sondaj de opinie în urma căruia vor fi stabilite propunerile finale ce vor fi prezentate BPN, în 20 septembrie.

Democrat-liberalii nu se grăbesc însă să finalizeze procedura, iar un motiv ar putea fi acela că așteaptă să consulte și listele USL. Alexandru Pereș a recunoscut că sunt interesați să afle care vor fi candidații social-liberalilor, pentru a vedea care sunt oamenii cu care vor intra în luptă. Acesta a explicat însă că data de 20 septembrie înaintată de conducerea centrală este mai mult orientativă și că mai au timp suficient pentru a finaliza listele.

La polul opus, liderii USL de la nivel central s-au reunit în acest sfârșit de săptămână în Deltă pentru a-și decide colegiile iar, cel mai probabil, la începutul săptămânii viitoare vor demara perioada de depunere a candidaturilor.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. aleluia

    vineri, 14.09.2012 at 14:58

    aleluia…….ciumetii astia cred ca or sa mai prinda un os de ros.
    IN Alba or sa vina pilosi de la Bucuresti sa candideze, gen Elena Udrea, Bachonski, Preda, Funeriu…etc….pentru ca aici PDL-istii mai au ceva sanse avand in vedere la „albanezii” sant mai tolomaci si Hava ii conduce bine.
    Asa ca pregatiti-va pentru ceva nume sonore ale pdl-ului aici…..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax