Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ALEGERI LOCALE: Spadasin, prieten cu skaterii și primar eficient. Vezi în ce pozează candidatul Mircea Hava pe vizualurile de campanie

Publicat

Spadasin, frate cu skaterii, primar eficient. Cam astea sunt ideile principale pe care Mircea Hava s-a axat în vizualurile cu care a ieșit pe panotajul stradă și în machetele publicitare din ziare.  Mircea Hava susține că este recomandat de realizări și de modul în care arată în prezent oraşul. Deşi susţine că aşteaptă cu optimism data de 10 iunie, primarul este conştient că, până atunci, asistăm la o campanie electorală decisivă, în care imaginea face mai mult decât 1000 de cuvinte.

„Pentru oraşul tău lupţi în fiecare zi”, acesta este motto-ul care l-a încurajat pe Hava să renunţe la cocarda de primar în favoarea costumului de scrimă, pentru a arăta electoratului că este un adevărat luptător. Lupte probabil date mai mult în culisele cabinetelor din guvern, pentru că la vremea respectivă partidul lui Hava, PDL se afla la guvernare.

Campania de promovare a edilului local este una cu adevărat ingenioasă, iar, în vizualurile în care acesta apare,  Hava a încercat să arate care sunt atuurile pe care le are în faţa contracandidaţilor săi.

Fie că se luptă pentru oraşul pe care îl reprezintă, bate palma cu skaterii în sprijinul cărora a elaborat deja un proiect pentru crearea unui skate parc, pune la cale noi strategii pentru atragerea de fonduri europene, reabilitează Cetatea sau inaugurează noi kilometri de drumuri, Hava consideră că are suficiente realizări pentru a convinge electoratul că merită un nou mandat și chiar majoritatea în Consiliul Local Alba Iulia. Sloganurile principale: „Recomandat de ce a realizat” și „Dă-ne Majoritatea! Împreună dezvoltăm comunitatea”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. geta

    marți, 22.05.2012 at 11:45

    frumos, dar poza cu spadasin e chiar penibila. Parca ar fi IRINEL cavaler

  2. Custozza Losenau

    luni, 04.06.2012 at 13:46

    Nene fost primar, poza de shpagasin te prinde cel mai bine! Cat despre skateri, mai bine erai prieten cu cei care isi doreau un strand public decent in Alba Iulia si in loc sa stai cu mana-n fund atatea mandate il dadeai in folosinta in vara asta, nu la toamna! De fapt si cu bazinul de inot te-ai miscat la fel de eficient! De vreo Sala Polivalenta in oras ce sa mai discutam, ca voi n-ati fost in stare nici sa dati o mana de lavabila in sala Teatrului de Papusi… La atatea realizari ar trebui sa va sanctioneze electoratul la vot, pe tine si pe colegul cu mustata care a adus judetul pe locul 7 in tara ca nr. de someri, ca din 10.06.2012 sa va cautati si voi un servici de unde sa va castigati salariul muncind. Huooo!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax