Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Pe ce fotbaliști se bazează Unirea Alba Iulia în viitorul sezon. Călin Cristea și Ion Grozav cer măriri de salarii

Publicat

După cele două luni de tatonări și discuții cu diferiți fotbaliști și antrenori, Unirea Alba Iulia a definitivat, în linii mari, lista fotbaliștilor din lotul cu care a abordat sezonul trecut pe care are de gând să se bazeze în continuare.

Conducerea Clubului Sportiv Municipal Unirea Alba Iulia a încheiat tratativele cu majoritatea fotbaliștilor care au făcut parte din lotul echipei pe parcursul sezonului 2022/2023.

Dintre aceștia, vor continua în tricoul Unirii și în stagiunea viitoare portarul Andrei Raț, fundașii Paul și Emanuel Codrea, Andrei Bârdea și Adnan Benkirat, mijlocașii George Mâlnă și Răzvan Fetița și atacanții Andrei Roșu și Darius Indrei, potrivit directorului sportiv al CSM Unirea Alba Iulia, Dan Iordăchescu.

De asemenea, câțiva juniori cum ar fi Sebaș, Borza sau Stanciu, vor intra în vederile noului antrenor, Stelian Gherman.

Lista plecărilor este de asemenea una numeroasă și figurează pe aceasta nume precum Alexandru Circov, Cătălin Iovicin, Filip Morar, Vlad Domșa, Erik Harangozo, Mihai Dehelean și Olwaseun „Șoni” Agbomoniyi, care se adaugă spaniolilor Madangi și Bordonado, fotbaliști cu care înțelegerile au fost încheiate imediat după încheierea sezonului competițional.

În ceea ce privește cei mai experimentați fotbaliști ai „alb-negrilor”, Ion Grozav și Călin Cristea, negocierile nu s-au încheiat.

Potrivit surselor alba24, Călin Cristea ar fi cerut o majorare a salariului cu aproximativ 40%. Pe parcursul sezonului trecut, căpitanul Unirii Alba Iulia a fost cel mai bine plătit fotbalist al echipei.

În ceea ce-l privește pe Grozav, pretențiile sale nu par a fi la fel de mari precum ale colegului său.

„Senzația mea este că vom ajunge la un acord cu cei doi. Sunt fotbaliști cu mare experiență, despre care credem că-și pot aduce aportul la realizarea promovării”, a declarat Mihai Dăscălescu, președintele secției de fotbal a CSM Unirea Alba Iulia, pentru alba24.

foto: www.unireafc.ro / Facebook/ CSM Unirea Alba Iulia

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Daniel F.

    luni, 26.06.2023 at 15:40

    Doamne ajuta sa faceti o echipa buna. Alba Iulia are potential.
    Juniorul Sebas e un jucator foarte interesant. L-am urmarit pe parcursul mai multor meciuri si mi-a facut o impresie foarte buna.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax