Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Pe perioada vacanței, Liceul de Arte din Alba Iulia își închiriază sălile de clase. Instituția își suplimentează veniturile cu 20.100 lei

Publicat

În perioada vacanței de vară, conducerea Licerului de Arte din Alba Iulia intenționează să suplimenteze veniturile instituției de învățământ prin închirierea sălilor de clase. Este vorba despre două laboratoare de informatică din incinta liceului ce vor fi folosite, contra sumei totale de 20.100 lei, pentru cursuri de inițiere TIC, pentru asistenți medicali.

Consilierii locali ai municipiului au aprobat închirierea acestor săli în ședința extraordinară de CL de joi, iar noii chiriași își vor desfășura activitatea în perioada 3 iunie – 30 septembrie 2013. Prețul oferit a fost de 30 de lei pe oră pentru 8 sesiuni de curs, deci un total de 670 de ore (65 de ore pe curs).

Închirierea acestor săli este posibilă deoarece, printr-o altă hotărâre de CL, s-a aprobat darea în administrare a unităților de învățământ preuniversitar de stat din Alba Iulia a terenurilor și clădirilor în care își desfășoară activitatea. În contract se prevede posibilitatea închirierii imobilului de către administrator, unei terțe persoane, cu acordul proprietarului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax