Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Pe piață ar putea apărea „pâinea socială” pentru românii săraci. Cine va beneficia de pâine la jumătate de preț

Publicat

paine scumpaMai mulți aleși se gândesc că tot românul trebuie să își poată permite cel puțin o pâine pe zi, astfel încât vor să introducă pe piața românescă așa numita „pâine socială”.

Concret, mai mulți parlamentari vor ca românii care au un venit brut sub cel minim pe economie, 1050 de lei lunar, să își poată cumpăra pâinea la jumătate din prețul de piață al acesteia, adică 0,45-0,50 de bani.

Așa numita „pâine socială” va putea fi cumpărată de la orice magazin din țară, dacă clientul va prezenta cuponul de pensie, adeverința de șomer sau fluturașul de salariu.

Parlamentarii au găsit și soluția pentru ca pâinea destinată celor fără posibilități să nu coste prea mult bugetul statului. Ei au prevăzut ca din rezerva de stat să se dea o cotă pentru „pâinea socială”, care va stabilită de Guvern, după ce specialiștii vor face un calcul cu câți români sunt în această situație.

sursa: realitatea.net

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax