Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

Pe surse: Controale şi evaluări la nivelul conducerilor de la Fabrica de Arme şi Uzina Mecanică din Cugir. Posibile schimbări la vârf

Publicat

Fabrica de Arme Cugir şi UM Cugir vor intra în curând într-un proces de curăţenie a structurilor de conducere. Potrivit unor surse din Romarm, la nivelul Fabricii de Arme Cugir se realizează în prezent controale şi evaluări, iar în urma acestora este foarte posibil ca persoane cu funcţii importante să fie schimbate. Alte voci susţin să acelaşi vânt al schimbării bate şi la porţile UM Cugir.

Sursele mai susţin că fotoliul de preşedinte al administratorului special Radu Roşian ar putea fi cedat actualului preşedinte al Romarm, Vasile Crişan, dar că întregul consiliu de administraţie al celor două fabrici va putea fi schimbat în următoarea perioadă.

Vizaţi de posibilele schimbări de la vârf sunt şi directorii Fabricii de Arme Cugir, Horea Suciu dar şi directorul Uzinei Mecanice Cugir, Nicolae Conţan al cărui nume este menţionat de procurori în dosarul Pomponio în legătură cu anumite sume importante de bani care ar fi fost scoase de acesta din urmă de la firma Betacon SRL.

Deşi nici o declaraţie oficială nu a fost făcută încă despre acest subiect, senatorul Alexandru Pereş a recunoscut faptul că, în prezent, se fac evaluări la toate companiile cu capital majoritar de stat care au datorii mari, dar că acest lucru nu înseamnă decât implementarea unei noi strategii de piaţă. Acesta a precizat că schimbările vor fi decise de Ministerul Economiei şi Comerţului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax