Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Pe surse: Directorul DADR Alba, Ioan Stanciu, în „cărți” pentru funcția de secretar de stat la Ministerul Agriculturii

Publicat

Directorul DADR Alba, Ioan Stanciu poate părăsi în curând conducerea instituţiei pentru un post călduţ în Ministerul Agriculturii. Potrivit unor surse, Ioan Stanciu este preferat de democrat-liberalii din Alba pentru postul de secretar de stat în minister, ce va deveni vacant după plecarea în Parlament a lui Adrian Rădulescu.

Surse încă neoficiale ne-au adus la cunoştinţă faptul că actualul director al Direcţiei pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală Alba este dorit în Ministerul Agriculturii, unde ar putea ocupa locul fostului secretar de stat Adrian Rădulescu (PDL,) după ce acesta a câștigat alegerile parțiale pentru Camera Deputaților, organizate pe 21 august, în județul Neamț. Deasemenea, voci de la nivel central susţin că Adrian Rădulescu ţinteşte în viitorul apropiat către fotoliul de ministru al Agriculturii, funcţie compatibilă de altfel cu cea de deputat.

Ioan Stanciu a devenit director al DADR Alba în 2009, în urma unui examen organizat de ministerul de resort. La vremea respectivă, acesta a ţinut să precizeze că nu este membru al niciunui partid politic şi că obiectivul său, după preluarea conducerii instituţiei, este întărirea relaţiilor între asociaţiile de producători şi instituţiile ce aparţin de agricultură. În ciuda faptului că, aşa cum declara în 2009, Ioan Stanciu nu se arăta susţinător al vreunui partid politic, aceste se bucură, se pare, în schimb, de toată susţinerea democrat-liberalilor din Alba pentru ocuparea postului de secretar de stat. Declaraţia de avere a directorului DADR Alba poate fi consultată aici.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax