Connect with us
Publicitate

Uncategorized

PE SURSE: Potor face chef pentru personalul medical, la Mercur Styl

Publicat

Vineri, de la ora 18.00, la Restaurantul „Mercur Styl” din Alba Iulia, , cu muzică şi dans, de 400 de persoane, organizată la iniţiativa lui Călin Potor. Mai noul deputat independent ar vrea astfel să continue tradiţia lansată pe vremea când era reprezentant PD-L şi organiza, în fiecare an, petreceri pentru oamenii din sănătate. Însă, de data asta, sprijinul pentru o petrecere de aşa anvergură a venit de la sponsori independenţi şi din PNL.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. Cosmin

    vineri, 05.11.2010 at 23:50

    Văd că redacţia voastră are şi păreri subiective. Sunteţi site de ştiri sau un fel de „blog” in care cineva îşi spune doar părerea legat de orice eveniemnt din oraş (fără supărare)?
    Nu ştiu dacă Potor este cel mai potrivit să fie criticat în condiţiile în care mari afaceri ale prea măritului primar stau bine ascunse să nu le ştie nimeni… Cât despre Potor, independent nu este că na…după ce ai fost parte a unui partid politic nu cred că poţi să spui dintr-o dată că eşti independent. Dar cred că nici alături de nişte oameni precum cei din PD-L nu îi este locul….
    Până la urmă cred că e mai bine să vă îndreptaţi obiectivul spre probleme mult mai grave ale oraşului şi spre oameni care fac întradevăr mafie aici.
    Ce zici să începeţi cu primarul (zic şi eu :-” )…
    Avedreptate…PE SURSE (cam ciudate sursele astea).

    • admin

      sâmbătă, 06.11.2010 at 02:37

      Cosmin, faci si tu exact ceea ce vrei sa semnalezi in comentariu. Vorbesti de surse ciudate care dau informatii neadevarate sau informatii care nu sunt atat de grave… In schimb dai informatii care daca nu sunt adevarate, pot afecta persoanele incriminate, iar cititorilor li se poate induce imaginea ca persoana respectiva este un mafiot. Pentru aceste afirmatii nu ai adus nici un argument. Hai sa facem o comparatie intre ce ai scris tu in comentariu si ce a scris reporterul in articol: reporterul a scris ca va fi un chef. Avem confirmarea: a fost, avem si poze, avem si ce s-a vorbit acolo. Am gresit: n-au fost 400 de oameni ci 500. Acum, ce ai sris tu in comentariu: „nustiu daca Potor este cel mai potrivit sa fie criticat in conditiile in care mari afaceri ale prea maritului primar stau bine ascunse sa nu le stie nimeni..” Nu stiu la ce te referi, ai vreo dovada? Pana acum n-am auzit pe nimeni sa-si asume o dezvaluire despre ceea ce incerci sa sugerezi. Aaa.. cu exceptia lui Florin Roman care incearca ceva dar, pana, la urma, chiar daca ar fi un demers civic, efectul este redus considerabil de aspectul politic al acestuia. In rest, tot ce ai spus de mafie, probleme mult mai grave, afacerile nustiu cui, sunt vorbe scrise fara o minima acoperire. In concluzie, cine este mai subiectiv : noi sau tu, Cosmin?

      • Cosmin

        sâmbătă, 06.11.2010 at 11:49

        Da… Dar eu sunt un cetatean…tu esti o redactie de stiri…
        Si afacerile de care am zis…pai oare de ce nimeni nu isi asuma vreo dezvaluire? Eu spre exemplu iti zic sincer…de frica…
        Pentru ca sunt si eu cetatean al acestui oras, am fost asaltat cu controale fiscale pentru o anumita afacere pe care o am (doar din ordinul expres al unor oameni direct legati de primarie…cu acte in regula)
        Crezi ca eu … car enu am atata putere financiara si pana la urma putere de nici un fel…pot sa risc, sa imi risc existenta cu aceste dezvaluiri? De aflat si dezvaluit nu e greu… Greu este de suportat consecintele.
        Iar eu am suportat niste consecinte grave (financiare, amenintari, etc0 doar pentru ca am indraznit sa sfidez niste oameni apropiati celor de la putere…
        De ce as risca acum mai mult?
        Imi spui ca sunt subiectiv… pai eu nu am redactie de stiri sa fiu obiectiv. Eu am cel mult …un blog.

        • admin

          sâmbătă, 06.11.2010 at 13:29

          De unde vrei sa stim noi ca ai fost controlat la comanda. Fa-ti curaj si spune. NU noua ne trebuie curaj ci voua. Spune ce ai patit, cum si cine ti-a facut probleme si cred ca sunt foarte putini cei care nu vor publica.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax