Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Pechinez ucis de un câine agresiv, pe o stradă din Alba Iulia. Stăpânul acestuia a fost rănit și a ajuns la spital

Publicat

caine agresiv

Un bărbat care își plimba câinele pe stradă, a fost atacat de un câine fără stăpân, au transmis miercuri, reprezentanții Jandarmeriei Alba.

Incidentul s-a produs marți, 29 martie, pe strada Calistrat Hogaș din municipiul Alba Iulia. O patrulă de jandarmerie a intevenit în urma unui apel primit prin 112.

”În urma verificărilor efectuate la fața locului, jandarmii au constatat că, în timp ce își plimba câinele din rasa Pechinez, un bărbat a fost atacat de un câine fără stăpân.

În urma atacului pechinezul a fost ucis, iar stăpânul acestuia s-a ales cu mușcături la o mână. La fața locului a intervenit și un echipaj de Ambulanță care l-a transportat pe bărbat la UPU Alba în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate.

Până la această dată, nu a fost identificat un proprietar al câinelui agresiv. Jandarmii au întocmit actele procedurale impuse de situație și le-au înaintat poliției, în vederea continuării cercetărilor în cauză” au transmis reprezentanții Jandarmeriei.

Foto: Arhivă, rol ilustrativ

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Pamfil

    miercuri, 30.03.2022 at 14:19

    inca exista „iubitori de animale” pe la blocuri ce lasa mancare pentru animalele fara stapan pe motiv ca sunt „blande”. Pana la urma un animal este animal. Este imprevizibil si-si urmeaza instinctele. Nu poate nimeni garanta ca un animal „bland” nu o ia razna asa cum este relatat in acest articol.
    Primaria si organele abilitate ar trebui sa-si faca datoria, sa ia animalele fara stapan si daca acestea nu sunt adoptate in timpul prestabilit de lege sa se ia masurile corespunzatoare.
    Cat despre cetatenii ce se opun, sa li se ia datele personale si sa suporte costurile pe care le are primaria cu aceste animale.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax