Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Pedeapsă cu suspendare pentru un bărbat care a vândut droguri în mai multe localități din Alba și Cluj. Decizia judecătorilor

Publicat

DIICOT

Un bărbat a fost condamnat recent de judecătorii Tribunalului Alba pentru trafic de droguri, după ce DIICOT Alba Iulia a probat zeci de tranzacții făcute de acesta. 

Este vorba despre tranzacții făcute în mai multe localități din Alba, dar și din Cluj. 

O decizie a fost dată de magistrații Tribunalului Alba după ce bărbatul a semnat cu procurorul de caz un acord de recunoaștere al vinovăției, acord admis de judecători în data de 16 ianuarie 2023.

De asemenea motivarea instanței a fost făcută publică fiind disponibilă pe portalul rejust.ro.

Din motivarea instanței reiese că bărbatul vindea substanțe interzise, în Alba Iulia, Aiud, Mirăslău, dar și prin Câmpia Turzii sau Cluj Napoca.

Procurorii DIICOT au adunat la dosar tranzacții făcute de bărbat pe toata durata anului 2022, în mai multe localități și către mai multe persoane.

Spre exemplu, ”în perioada iunie-septembrie 2022, aflându-se în Aiud inculpatul i-a vândut consumatorului noi substanțe psihoactive de 4 ori, circa 4-5 grame de fiecare dată, cu suma de 70 lei gramul”, se arată în motivarea instanței.

”În perioada septembrie-octombrie 2022, aflându-se în loc. Mirăslău, inculpatul i-a vândut consumatorului noi substanțe psihoactive de 2-3 ori, câte un gram de fiecare dată, cu suma de 100 lei gramul”, au mai precizat magistrații.

De asemenea, ”în perioada ianuarie-iulie 2022, aflându-se în loc. Cluj-Napoca, inculpatul i-a vândut consumatorului noi substanțe psihoactive de 8-10 ori, de fiecare dată câte 5 grame, cu prețul de 300 lei”, au mai notat magistrații în motivarea instanței.

Pentru faptele sale bărbatul a fost condamnat în data de 16 ianuarie 2023 la trei ani de închisoare cu suspendare și 120 de zile de muncă în folosul comunității. De asemenea i-au fost confiscate mai multe sume de bani pe care procurorii DIICOT le-au probat ca fiind obținute din vânzarea de droguri.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. dan

    miercuri, 18.01.2023 at 10:41

    si de ce a luat suspendare? maine vinde iar

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax