Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Pedeapsă finală pentru bătrânul din Alba care și-a ucis soția în casa lor din Mediaș. Cât va sta după gratii

Publicat

Ioan Roșian, bărbatul din Alba, de 88 de ani, care și-a omorât soția în vârstă de 91 ani, cu care locuia într-o casă din Mediaș, și-a aflat sentința finală. Joi, 7 octombrie, magistrații Curții de Apel Alba Iulia au respins apelul bărbatului, apel făcut în urma sentinței date de Tribunalul Sibiu. 

Mai exact, bătrânul de 88 de ani, va avea de executat o pedeapsă de 9 ani de închisoare după ce și-a ucis cu sânge rece soția. 

Crima s-a petrecut în noaptea de 8 spre 9 februarie 2021.

Atunci, potrivit anchetatorilor acesta s-a trezit în jurul orei 3.00, să o ajute pe bătrână să își schimbe hainele, deoarece femeia transpira excesiv din cauza unei afecțiuni medicale.

CITEȘTE ȘI: Bărbatul de 88 de ani din Alba care și-a omorât soția, în casa lor din Mediaș, condamnat la ani grei de închisoare

La un moment dat, potrivit procurorilor, între cei doi soți a izbucnit un conflict în timpul căruia inculpatul RI a lovit-o pe soția sa cu o rangă de mai multe ori în cap, după care a luat un cuțit de bucătărie cu care i-a secționat vena jugulară, victima decedând ca urmare a insuficienței cardio-respiratorii și circulatorii acute.

Femeia a fost găsită a doua zi de unul dintre copiii săi care a mers în vizită. Procesul e rolul Tribunalului Alba, dar și Curtea de Apel Alba Iulia s-au derulat relativ rapid.

CITEȘTE ȘI: Bătrânul din Alba care și-a ucis soția în locuința lor din Mediaș, trimis în judecată pentru omor. Cum s-a petrecut crima

În data de 9 iulie, magistrații Tribunalului Sibiu l-au condamnat pe bătrân la 9 ani de închisoare cu executare  și plata unor sume de bani cu titlul cheltuieli de judecată. Acum, după decizia judecătorilor Curții de Apel Alba Iulia, sentința a devenit definitivă.

Rudele victimei nu s-au constituit ca parte civilă.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax