Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Pedeapsă în instanță pentru o femeie din Alba care a furat din Kaufland un kilogram de somon, cornuri și biscuiți. Cum a procedat

Publicat

alimente pret plafonat

O femeie din Alba a fost condamnată recent de magistrații Judecătoriei Alba Iulia, după ce furat din Kaufland mai multe produse. Mai exact femeia a mers la o casă de marcat expres, casă unde clientul își scanează singur produsele, și a scanat doar o parte dintre bunurile aflate în coș. Restul de produse fiind sustrase din magazin. 

Deși femeia a spus că că a omis să scaneze produsele și nu a vrut să le fure, probele adunate împotriva ei au demonstrat contrariul. Mai exact aceasta nu a scanat mai multe cornuri, aproape un kilogram de somon norvegian și cateva sute de grame de biscuiți. 

În data de 18 ianurie 2023, femeia a primit o primă condamnare în instanță, la Judecătoria Alba Iulia. Motivarea judecătorilor a fost făcută publică, fiind disponibilă pe portaul rejust.ro.

Potrivit motivării instanței, în fapt, în data de 10.02.2021, în jurul orei 09:00, inculpata a intrat în incinta magazinului Kaufland din Alba Iulia, ocazie cu care a pus în coşul de cumpărături mai multe produse şi s-a deplasat către casele de marcat expres, unde a scanat doar o parte din produse, în valoare de 134,54 lei, în timp ce restul produselor, în valoare de 151,99 lei, au fost lăsate în coş, fără a fi scanate.

Cu toate că inculpata nu a recunoscut săvârşirea faptei, arătând că nu a avut intenţia de a sustrage bunurile, crezând că le-a scanat, se reţine că această afirmaţie este contrazisă de declaraţia martorului, care a arătat că a observat pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere că inculpata evita în mod intenţionat să scaneze anumite produse.

Mai mult decât atât, în urma analizei cuprinsului bonului fiscal pe care sunt menţionate bunurile nescanate iniţial, respectiv a bonului care cuprinde bunurile scanate de către inculpată, se observă că doar 3 dintre bunurile care nu au fost scanate fac parte din aceeaşi categorie precum cele scanate de către femeie, mai precis şosete sport fete, zahăr Mărgăritar şi seminţe Mogyi, aspect care pune la îndoială apărarea acesteia.

Este dificil de crezut că aceasta nu a observat nici măcar faptul că nu a scanat un număr de 13 croasanți marca Kaufland, o cantitate de 0,973 kg somon norvegian şi nici o cantitate de 400 g biscuiţi, bunuri care fie aveau o valoare mai ridicată, fie aveau un volum mai ridicat”, se arată în motivarea instanței.

Femeia a fost condamnată pentru furt, la șase luni de închisoare cu amânare. Sentința nu este definitivă și poate fi atacată în apel, la instanța superioară.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Alex

    luni, 23.01.2023 at 13:16

    Justitia e dreapta, stramba oricum

  2. facsimil

    luni, 23.01.2023 at 14:16

    rușine pentru hoață.
    rușine pentru justiția rumună.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax