Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Pedeapsă pentru un tânăr din Alba care a comis o infracțiune: Interdicție timp de șase luni în cazinouri sau agenții de pariuri

Publicat

Pedeapsa pentru un tânăr care a luat un telefon dintr-o sală de jocuri de noroc din Alba Iulia: Are interdicție în orice cazino, sau agenție de pariuri, timp de șase luni. 

Este vorba despre un tânăr de 19 ani, condamnat recent de Judecătoria Alba Iulia. Fapta pentru care a fost condamnat s-a petrecut în 11 octombrie 2021. O condamnare a venit în data de 6 martie 2024. 

Fapta pentru care tânărul a ajuns în instanța este una minoră, iar magistrații au optat pentru o pedeapsă ușoară. Acesta a fost judecat pentru înșușirea bunului găsit.

S-a petrecut în data de 11 octombrie 2021.

Atunci tânărul a intrat într-un cazino de pe bulevardul Transilvaniei, pentru a juca la aparatele de jocuri de noroc. Lângă aparatul la care a început să joace, pe o masă, se afla un telefon mobil.

Telefonul aparținea unui alt jucător care jucase la aparatul în cauză și își uitase telefonul.

Tânărul a luat telefonul și a ieșit din cazino. Acesta a fost recunoscut după înregistrările de pe camerele de luat vederi din cazino.

Pedeapsa primită

Ajuns în instanță pentru fapta sa, tânărul și-a aflat pedeapsa. A fost obligat l măsura educativă a asistării zilnice pe o durată de 6 luni pentru comiterea infracţiunii de însuşirea bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor.

Însă, de asemenea, i-a fost interzis să mai intre în mai multe locații, timp

  • săli de jocuri, cazinouri,
  • agenţii de pariuri,
  • cluburi de poker,
  • activităţi de pariuri, respectiv pentru oricare dintre activităţile de pariuri mutuale, pariuri în cotă fixă sau pariuri în contrapartidă;
  • activităţi de jocuri de noroc caracteristice cazinourilor;
  • activităţi de jocuri de noroc caracteristice cluburilor de poker;
  • activităţi de tip slot machine, desfăşurate prin intermediul aparatelor electronice cu câştiguri, prin intermediul aparatelor electronice atribuitoare de câştiguri cu risc limitat şi jocurile de videoloterie;
  • activităţi de bingo desfăşurate în săli de joc;

Mai exact să nu mai intre în locațiile de mai sus, timp de jumătate de an.

Măsura nu este definitivă și poate fi atacată în apel.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax