Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Pedeapsă pentru un tânăr din Sebeș care a distrus o cameră video amplasată pe un stâlp din oraș. De ce s-a urcat pe stâlp

Publicat

Un tânăr din Sebeș care a a distrus după ce s-a îmbătat o cameră de supraveghere, montată pe un stâlp din oraș, a fost condamnat de magistrații din oraș. 

Este vorba despre o condamnare pentru distrugere, faptă de care tânărul s-a făcut vinovat în noaptea de 9 spre 10 iunie 2021. 

Pentru fapta sa a fost condamnat doi ani mai târziu, la Judecătoria Sebeș.

În data de 21 iunie 2023, magistrații au decis că o amendă penală este suficientă pentru a-l pedepsi pe acesta.

Potrivit motivării instanței, ”În noaptea de 09/10.06.2021, în jurul orei 01:25, inculpatul a escaladat stâlpul de susținere a cablurilor electrice ocazie cu care a lovit cu un corp contondent camera de supraveghere aparținând Primăriei Municipiului Sebeș montată pe acel stâlp la o înălțime de aproximativ 5 metri, aducând-o în stare de neîntrebuințare, cauzând astfel un prejudiciu în cuantum de 4.641 lei.

În reținerea stării de fapt expuse anterior, instanța pornește de la împrejurarea că primăria Municipiului Sebeș, deține un sistem integrat de supraveghere video, compus din mai multe camere de supraveghere amplasate în diferite locații, pe raza municipiului Sebeș.

În noaptea de 09/10.06.2021, inculpatul  se afla la barul situat pe str. Luncii cu mai mulți prieteni, alături de care a consumat alcool.

În jurul orei 01:25, inculpatul a escaladat stâlpul de susținere a cablurilor electrice și a lovit cu un corp contondent camera de supraveghere aparținând Primăriei Municipiului Sebeș, montată pe acel stâlp la o înălțime de aproximativ 5 metri. Acest aspect a rezultat în urma vizionării imaginilor surprinse de pe camera de supraveghere din zona respectivă”, se arată în motivarea instanței.

Pentru fapta sa magistrații l-au condamnat la pedeapsa amenzii în cuantum de 3.000 lei (150 zile amendă a câte 20 lei/zi amendă) pentru infracțiunea de distrugere.

Momentan decizia nu este definitivă și poate fi atacată în apel la Curtea de Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax