Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Pedeapsa primită de un bărbat din Aiud care și-a terorizat soția. Pentru ce fapte l-a iertat femeia

Publicat

politie noaptea

Un bărbat din Aiud care i-a făcut un calvar viața soției sale, a fost condamnat pentru mai multe capete de acuzare. Acesta a fost trimis în nerespectarea ordinului de protecție provizoriu.

Deși bărbatul era cercetat pentru mai multe fapte, precum violență în familie, distrugere sau amenințare, femeia și-a retras plângerea prealabilă și bărbatul a fost judecat doar pentru că a încălcat ordinul de protecție. 

Totul a început după ce femeia a sesizat la poliție că a fost bătută de acesta, iar bărbatul s-a ales cu un ordin de protecție pe numele său. 

Însă și cu un ordin de protecție bărbatul a continuat să o agreseze pe femeie și să o urmărească pe stradă, sau la locul de muncă.

Acesta a fost trimis în judecată, iar în data de 27 martie 2023, și-a aflat sentința. De asemenea motivarea a fost făcută publică fiind disponibilă pe portalul rejust.ro.

”În actul de sesizare s-a reținută că în data de 18.09.2022, în jurul orei 16.00, în timp ce se afla în locuința din Aiud, localitatea Ciumbrud, , pe fondul consumului de alcool, inculpatul a proferat amenințări la adresa soției sale şi a lovit-o cu piciorul în zona spatelui.

De asemenea, în data de 18.09.2022, în jurul orei 16.00, în timp ce se afla în locuința pe fondul consumului de alcool, fiind înarmat cu un par, inculpatul a distrus geamul uşii de intrare în locuință, cauzând un prejudiciu în cuantum de 200 RON.

În data de 20.09.2022, în jurul orei 18.00, deşi cunoştea faptul că prin ordinul de protecție provizoriu confirmat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Aiud, i s-a interzis exercitarea dreptului de a se apropia de partea civilă la o distanță mai mică de 150 metri, precum şi de reședința victimei, şi de locul de muncă al persoanei vătămate pe o perioadă de 5 zile, începând cu 18.09.2022, ora 18.00, inculpatul l-a încălcat prin aceea că s-a deplasat la locuința persoanei vătămate

S-a mai arătat că în data de 04.10.2022, în jurul orei 11.00, în timp ce se afla întrun autobuz, deşi cunoştea faptul prin sentința Judecătoriei Aiud a fost emis un ORDIN DE PROTECȚIE prin care, cu caracter provizoriu, pe durata de 6 luni de la data emiterii, s-a dispus obligarea acestuia la păstrarea unei distanțe minime de 150 metri față de victimă şi de locuința acesteia, inculpatul l-a încălcat prin aceea că s-a apropiat la o distanță mai mică de 150 metri şi a proferat injurii la adresa ei şi a agresat-o fizic prin faptul că a tras-o de păr

în data de 04.10.2022, în jurul orei 11.15 – 11.20 inculpatul l-a încălcat prin aceea că s-a deplasat la locul de muncă al persoanei vătămate, în scopul de a interacționa cu partea civilă.

Totodată, sa reținut că în data de 04.10.2022, în jurul orei 11.00, în timp ce se afla în autobuzul care face legătura din Ciumbrud cu Aiud, pe scaunul din spatele soției sale, inculpatul a tras-o de păr de două ori, cauzându-i suferințe fizice, respectiv că în data de 04.10.2022, în jurul orei 15.23, folosind postul telefonic inculpatul a sunat-o pe partea civilă şi i-a spus că o va aştepta în curte şi o va termina”, se arată în motivarea instanței.

Pentru faptele sale a fost condamnat la pedeapsa de un an și o lună de închisoare cu suspendare.

Decizia nu a fost definitivă și poate fi atacată în apel la instanța superioară.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax