Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Pedeapsa primită de un bărbat din Sebeș care și-a atacat fiul cu un cuțit. După ce au băut la un priveghi s-au luat la bătaie

Publicat

Un bărbat a fost condamnat de judecătorii din Sebeș, după ce și-a atacat fiul cu un cuțit, în urma unei bătăi pe care a avut-o cu acesta. Fapta s-a petrecut în data de 6 martie 2023, după ce aceștia au participat la o înmormântare, unde au consumat alcool. 

Scandalul s-a petrecut într-o locuință din Sebeșel, iar martoră a fost mama victimei, respectiv nevasta atacatorului. Lovitura de cuțit nu a fost una gravă și nu a pus în pericol viața victimei. 

Fiul, victima, nu a vrut ca tatăl său să fie tras la răspundere pentru ceea ce s-a întâmplat și nu a depus plângere. Drept urmare bărbatul, atacatorul a fost condamnat doar pentru violență în familie.

În data de 5 iulie 2023, bărbatul a fost condamnat de către magistrații Judecătoriei Sebeș. De asemenea motivarea instanței a fost făcută publică fiind disponibilă pe portalul rejust.ro.

Potrivit motivării instanței, la data de 06.03.2023 inculpatul și persoana vătămată au participat la o înmormântare, context în care ambii au consumat băuturi alcoolice iar în jurul orei 16:00, după ce au revenit la domiciliu, între persoana vătămată și inculpatul a avut loc un conflict spontan pe fondul unor nemulțumiri ale persoanei vătămate legate de activitățile casnice.

Disputa verbală a escaladat iar persoana vătămată s-a apropiat de inculpat și l-a prins de haine, trântindu-l la pământ. După ce s-a ridicat, persoana vătămată a început să-l lovească cu pumnii în zona feței, fapt care l-a determinat pe inculpat să se refugieze în camera sa.

Persoana vătămată l-a urmărit iar în interiorul camerei cei doi s-au lovit reciproc cu pumnii. La un moment dat persoana vătămată a încetat agresiunea și a ieșit în curte.

Aflându-se sub stăpânirea unei puternice tulburări determinată de acțiunile violente ale persoanei vătămate, inculpatul a luat de pe masă un cuțit și a ieșit după persoana vătămată cu scopul de a riposta pentru loviturile primite.

În acest timp persoana vătămată se afla în curte iar inculpatul s-a apropiat de ea, fiind în poziția față în față, și cu mâna dreaptă i-a aplicat o lovitură cu cuțitul în zona spațiului V intercostal stâng, parasternal.

Persoana vătămată s-a resimțit în urma loviturii primite și s-a așezat în șezut pe scara de la intrarea în corpul de clădire în care locuiește inculpatul.

Fiind alertată de gălăgia produsă, martora, mama persoanei vătămate, s-a uitat pe geam și a observat că persoana vătămată stătea în șezut pe scări și se ținea cu mâinile în zona pieptului, sângerând puternic din zona respectivă.

Persoana vătămată a fost transportată la Spitalul Municipal Sebeș pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate. Ulterior, a fost transferată la Spitalul Spitalul de Urgență Alba”, se arată în documentul redactat de instanța de judecată.

Pentru fapta sa, violență în familie, bărbatul, tatăl victimei, a fost condamnat la 9 (nouă) luni închisoare cu suspendare.

De asemenea acesta a mai fost obligat și la plata către Spitalul de Urgență Alba a sumei de 13.243,84 lei, suma datorată cu chetuielile de spitalizare a victimei.

Momentan decizia nu este definitivă și poate fi atacată în apel, la instanța superioară.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax