Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Pedeapsa primită de un taximetrist din Alba Iulia care a bătut un șofer, în parcarea unui magazin. De la ce a pornit scandalul

Publicat

taxi

Un dosar de loviri sau alte violențe a fost finalizat de magistrații Judecătoriei Alba Iulia, în data de 18 octombrie 2023.

Este cazul unui taximetrist, care a bătut un vecin, în parcarea magazinului Profi, din zona Stadionului, din oraș. Fapta s-a petrecut în luna decembrie a anului 2021, iar o decizie a venit abia în 2023.

Fapta în sine, este un caz clasic de violență în trafic.

De la data comiterii faptei și până la o decizie în instanță, victima și-a retras plângerea, făcută pentru loviri sau alte violențe, însă fapta a fost comisă într-un spațiu public.

Drept urmare bărbatul a fost acuzat și judecat și pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Motivarea instanței a fost făcută publică fiind disponibilă pe site-ul Consiliului Superior al Magistraturii.

Potrivit motivării instanței, ”în data de 20.12.2021, în jurul orei 10.30, se deplasa cu autoturismul personal pe bulevardul Revoluţiei 1918 spre Calea Moţilor în zona Pieţei din Cetate, iar în staţia de taxi se afla staţionat vecinul său, în calitate de taximetrist.

Persoana vătămată a declarat încercat să evite o gură de canal astfel că a tras volanul spre autoturismul în care se afla numitul, iar ulterior şi-a continuat deplasarea.

În momentul în care persoana vătămată a parcat autoturismul la magazinul Profi, a fost urmărit de inculpatul, care l-a blocat cu autoturismul, s-a dat jos din maşină, i-a deschis portiera şi l-a lovit cu pumnul în zona feţei de aproximativ 10-12 ori până când au intervenit mai mulţi martori.”, se arată în documentul emis de magistrați.

Între cei doi vecini ar fi existat un conflict mai vechi, din cauza unor artificii lansate din curtea unuia dintre ei.

Deoarece victima și-a retras plângerea pentru loviri sau alte violențe, taximetristul a fost condamnat doar pentru tulburarea liniștii și ordinii publice.

Magistrații au decis pedeapsa ca pedeapsa amenzii în cuantum de 3.000 lei (150 zile-amendă x 20 lei) este suficientă.

Momentan decizia nu este definitivă și poate fi atacată în apel, la instanța superioară.

 

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Petru

    miercuri, 25.10.2023 at 17:09

    Îți dă în gură și tu îți retragi plângerea penală.Atunci de ce ai mai depus-o. Pe viitor sunt șanse să o capeți din nou.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax