Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

Pedeapsa redusă pentru un bărbat din Câmpeni care și-a bătut mama. Decizie finală, la Curtea de Apel Alba Iulia

Publicat

Un bărbat din Câmpeni care și-a bătut de două ori mama, a primit o pedeapsa mai blândă din partea judecătorilor Curții de Apel Alba Iulia, față de decizia magistraților judecătoriei. 

Mai exact, în primă instanță, în luna februarie a anului 2022, bărbatul a fost condamnat la un an și șase luni de închisoare, la Judecătoria Câmpeni. Bărbatul a făcut apel și dosarul a ajuns pe masa magistraților Curții de Apel Alba Iulia. 

În data de 23 iunie, judecătorii instanței superioare au dat o decizie finală în cazul bărbatului. De asemenea, motivarea a fost făcută public, fiind disponibilă pe rejust.ro.

Potivit motivării instanței, ”la data de 05.03.2021, în jurul orelor 00:45, la domiciliul numiţilor(…) si a mamei acestuia(…) au avut loc discuţii contradictorii pe fondul consumului de alcool de către ambele persoane, care locuiesc singure la acest domiciliu.

După discuţiile avute, persoana vătămatăa fost lovită cu pumnii si picioarele peste corp de către fiul acesteia, fiind emis ordin de protecție provizoriu la data de 05.03.2021 orele 14:50 pentru o perioada de 5 zile, se arată în motivarea instanței.

Însă bărbatul nu a respectat oridinul și pe timpul nopții a revenit la casa femeii unde a bătut-o din nou.

După ce a fost condamnat la Judecătoria Câmpeni bărbatul a făcut apel. Magistrații Curții de Apel Alba Iulia au admis cererea acestuia și i-au micșorat pedeapsa de la un an și șase luni șa un an și două luni.

Sentința este definitivă.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax