Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Pedepsele primite de doi deținuți ai Penitenciarului Aiud, după ce au bătut un alt bărbat în curtea de plimbare

aiud penitenciar

Publicat

Doi deținuți ai Penitenciarului Aiud au fost recent condamnați după ce au bătut un alt deținut, în timp ce se aflau la plimbare prin curtea Penitenciarului.

Ambii bărbați sunt condamnați la 25 și respectiv 20 de ani de închisoare și la momentul comiterii faptei erau încarcerați la Aiud. 

În data de 27 februarie 2023 magistrații Judecătoriei Aiud i-au comandat pe cei doi, în primă instanță pentru infracțiunea de loviri sau alte violențe. De asemenea motivare a fost făcută publică fiind disponibilă pe portalul rejust.ro.

Potrivit motivării instanței, ”în actul de sesizare s-a reţinut în fapt că, în data de 24.05.2019, în jurul orei 11:00, în timp ce persoana vătămată, persoană privată de libertate, se afla în curtea de plimbare F20 a Penitenciarului Aiud, pe fondul unui conflict spontan, a fost lovită cu pumnul în zona feţei de către inculpat, căzând la pământ, după care inculpatul i-a mai aplicat acesteia o lovitură cu piciorul”, se arată în documentul citat.

”În conflict a intervenit și al doilea inculpat care, imediat după ce persoana vătămată a fost agresată fizic de către, i-a aplicat și acesta mai multe lovituri cu pumnii în zona feței”, se mai arată în motivarea instanței.

Lovit cu pumnii și picioarele,  victima celor doi a suferit leziuni traumatice care au necesitat pentru vindecare 12-14 zile de îngrijiri medicale.

Pentru faptele lor, cei doi au fost condamnați la câte 6 luni de închisoare.

Momentan decizia nu este definitivă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate