Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

George Mircea Morgoci rămâne în arest preventiv. Procurorii DIICOT au dispus trimiterea în judecată

Publicat

George Mircea Morgoci, bărbatul arestat în decembrie pentru că a întreţinut relaţii sexuale cu mai mulţi minori, rămâne în arest preventiv. Judecătoria Alba Iulia a dispus prelungirea mandatului de arestare preventivă, iar, deşi acesta a înaintat recurs împotriva hotărârii, Tribunalul Alba a menţinut sentinţa.

Recursul înaintat de George Mircea Morgoci era programat să se judece vineri, la Tribunalul Alba, dar, din motive necunoscute nouă, cauza a fost judecată joi. Procurorii DIICOT au dispus trimiterea acestuia în judecată, iar dosarul pe fond a primit termen în data de 11 aprilie, la Judecătoria Alba Iulia.

Bărbatul de 51 de ani, patron al firmei SC „MonimexAlba” SRL este acuzat că, în perioada 2008 – 2011, a racolat şi a întreţinut relaţii sexuale cu şase băieţi minori, cu vârste cuprinse între 13 şi 16 ani, proveniţi din case de plasament de pe raza judeţului.
În urma percheziţiei, la domiciliul suspectului au fost găsite 8 fotografii în care apar tineri de sex masculin întreţinând relaţii sexuale, un aparat foto, 60 de CD-uri, 254 de DVD-uri şi mai multe suporturi informaţice de stocare a fişierelor.

Morgoci nu a vrut să dea nicio declaraţie în faţa procurorului, însă în faţa judecătorului a recunoscut că a întreţinut relaţii sexuale, dar numai cu băieţi mai mari de 15 ani. Pedofilul a fost descoperit după ce minorul de 16 ani care a fost violat a depus o plângere la poliţie. Acesta este acuzat că a abuzat trei minori, doi în vârstă de 13 ani şi unul de 16 ani, pe care i-a racolat din Gara Alba Iulia cu mâncare, loc de dormit şi bani.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax