Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Judecat pentru relaţii sexuale cu minori: George Morgoci rămâne încă 60 de zile după gratii

Publicat

Judecătoria Alba Iulia a avut, luni, pe rol un nou termen în dosarul de fond al lui George Mircea Morgoci, care este judecat pentru întreţinere de relaţii sexuale cu minori. Magistratul a hotărât menţinerea arestării preventive şi continuarea procesului penal cu inculpatul în stare de arest.

Reamintim că, în luna februarie, Morgoci a solicitat Tribunalului Alba eliberarea din arest, dar instanţa i-a respins cererea. Acesta îşi va petrece următoarele 60 de zile după gratii. Patronul firmei „Monimex Alba” SRL (cu activitate suspendată temporar) are 51 de ani şi este acuzat de procurori că în perioada 2008-2011 a racolat şi întreţinut relaţii sexuale cu 6 băieţi minori, cu vârste cuprinse între 13 şi 16 ani, pe care i-a racolat din case de plasament de pe raza judeţului.

În urma percheziţiilor domiciliare, au fost descoperite 8 fotografii în care apar minori întreţinând relaţii sexuale. Morgoci a fost arestat de procurori în decembrie 2010.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax