Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Pelerinajul credincioşilor la moaştele Sfântului Andrei, bun prilej pentru politicienii locali de a face „băi de mulţime”

Publicat

Cel mai important eveniment religios din acest an la Alba Iulia, canonizarea mitropolitului Simion Ştefan, precum şi prezenţa moaştelor Sfântului Andrei la Catedrala Reîntregirii Neamului a reprezentat un bun prilej pentru membrii partidelor politice de a lua pulsul electoratului, înainte de alegerile din 2012.

Îmbrăcaţi în haine de sărbătoare şi cu evlavie în cuvinte, politicienii s-au prezentat încă de sâmbătă, în mijlocul mulţimii de credincioşi, pentru a da bun venit în Cetate, patriarhilor şi soborului de preoţi veniţi din toate colţurile ţării, dar şi din străinătate, pentru a participa la evenimentele din acest week-end.

Dacă, sâmbătă, în cursul după-amiezii, primarul Mircea Hava, viceprimarul Ioan Bogăţan împreună cu preşedintele CJ Alba, Ion Dumitrel, vicepreşedintele Sorin Bumb, prefectul Ştefan Bardan deputatul Clement Negruţ, directorul Romarm, Vasile Crişan, dar şi alţi reprezentanţi de seamă ai PDL Alba s-au amestecat printre credincioşi pentru a întâmpina sfintele moaşte, duminică a fost rândul liberalilor a-şi face remarcată prezenţa în rândurile electoratului.

Candidatul USL la viitoarele alegeri pentru funcţia de primar al municipiului Alba Iulia, Călin Potor, împreună cu consilierul local USL, Gabriel Pleşa au putut fi observaţi în mijlocul mulţimii de oameni prezenţi la slujba de canonizare. Tot duminică, puţin mai târziu însă, în jurul orei 18.00, membrii PSD Alba se vor alătura celor câteva mii de credincioşi veniţi să se închine la moaştele Sfântului Andrei.

Vă lăsăm pe voi să îi identificaţi pe reprezentanţii partidelor politice din Alba, prezenţi în mujlocul credincioşilor la evenimentele din acest sfârşit de săptămână.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. toby

    duminică, 30.10.2011 at 18:00

    -..d-le primar aveti cunostiinta ca in cimitirul municipal se ingroapa mortii in acelasi loc de veci,fara legatura intre ei ,iar concesionarul cand afla e prea tarziu,e pus in fata faptului implinit ; eu vreau sa cred ca nu stiti nimic ,dar nu prea imi vine sa cred ca un neica venit de pe nu stiu unde isi bate joc de cetatenii cetatii si pe banii lor,sau poate sunteti complice ? S-A intampalat azi 30.10.2011.

  2. atti

    luni, 31.10.2011 at 09:47

    LA INCHIDEREA SPITALELOR, LA FURTUL LEGII PENSIILOR, LA VOTAREA LEGII MUNCI SI ALTE ABERATI FURATE LA PARLAMENT, NU ERAU IN STARE SA PROTESTEZE NICI JUMATATE CATI S-AU ADUNAT LA ASA SLUJBA.DACA VSARACI, PENSIONARI CRED CA PROBLEMELE SOCIALE SE REZOLVA CU APA SFANTATA LE UREZ SUCCES IN ACEASTA SARACIE LUCIE.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax