Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Pensiile vor crește cu 40%. Rareș Bogdan: Orice guvern care se va juca cu pensiile românilor va fi pulverizat

Publicat

bogdan

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, este primul lider cu greutate al PNL care promite clar faptul că Guvernul va crește pensiile cu 40%. Rareș Bogdan a spus că orice guvern care se joacă cu pensiile românilor va fi efectiv pulverizat.

”Un guvern nu se poate juca cu o lege. În momentul în care parlamentul a votat și președintele a promulgat, guvernul nu mai are de ales și trebuie să pună în aplicare. Doar dacă vrei să-ți aprinzi un fitil (…) Orice guvern care se va juca cu pensiile românilor va fi efectiv pulverizat, va fi afectat electoral într-un mod catastrofal.

Ca să închidem acest subiect: am prorogat alocațiile și le vom dubla pe 1 august. Avem legea pensiilor și le vom crește cu 40%”, a spus Rareș Bogdan. 

La 1 septembrie intră în vigoare Legea pensiilor. Legea prevede o creștere cu 40% a pensiilor, iar impactul asupra bugetului de stat este considerat de majoritatea economiștilor ca fiind devastator. 

Impactul bugetar al Legii pensiilor va fi de circa 58 miliarde de lei în 2021, iar în 2022 ar urma să aibă un impact de 81 miliarde de lei. Cifrele sunt parte a analizei PSD, care a inițiat majorarea pensiilor și care a trecut sumele în expunerea de motive a proiectului de lege.

sursă: stiripesurse.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax