Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Pensionar din Hunedoara, sancţionat de jandarmii din Sebeş. A vrut să se împace cu fosta soţie, dar a ajuns să o înjure şi să o ameninţe cu bătaia

Publicat

jandarmi la poartaUn bărbat în vârstă de 59 de ani din Hunedoara a fost sancționat contravențional de jandarmii din Sebeș. Acesta s-a deplasat la domiciliul fostei sale soții, în municipiul Sebeș, pentru a o convinge să accepte reluarea relației. După ce femeia l-a refuzat, bărbatul a devenit violent, jignind-o şi ameninţând-o că dacă nu-i va accepta propunerea o va bate. 

Incidentul s-a petrecut joi, 3 decembrie, la ora 22.20 într-un imobil situat pe strada Mircea cel Mare din municipiul Sebeş şi a fost semnalat la 112 de proprietarul clădirii. Acesta a solicitat intervenţia forţelor de ordine deoarece într-un apartament avea loc un scandal.

Un echipaj de jandarmerie a acţionat de urgenţă şi, în faţa apartamentului indicat, l-a identificat pe Iosif L., în vârstă de 59 de ani, domiciliat în municipiul Hunedoara, care înjura şi ameninţa cu bătaia două femei. În urma verificărilor efectuate a reieşit faptul că, aflat în avansată stare de ebrietate, bărbatul a ajuns la domiciliul fostei sale soţii cu câteva zeci de minute în urmă şi a încercat să o convingă să accepte reluarea relaţiei pe care o avuseseră peste 20 de ani.

În faţa refuzului femeii, a devenit violent, jignind-o şi ameninţând-o că dacă nu-i va accepta propunerea o va bate.

În ajutorul victimei a intervenit o vecină a acesteia, dar aceasta, în loc să apeleze la ajutorul forţelor de ordine, a continuat scandalul iniţiat de bărbat, proferând la rândul ei injurii şi ameninţări cu acte de violenţă.

În urma intervenţiei jandarmilor bărbatul a fost sancţionat contravenţional şi a acceptat să părăsească imobilul în care locuieşte fosta soţie. De asemenea, a fost sancţionată contravenţional şi doamna E.S. ( 40 de ani ), pentru injuriile şi cuvintele obscene exprimate în public. Amândurora li s-a atras atenţia că, în caz de repetare a unui astfel de comportament, măsurile care vor fi luate împotriva lor ar putea să fie chiar de natură penală.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax