Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Pensionar jefuit de „prieteni vechi”, la Vinţu de Jos. Doi bărbaţi din Deva sunt cercetaţi pentru furt

Publicat

Atenție la cei care pretind că vă cunosc, pentru că s-ar putea să rămâneți fără portmoneu. Un pensionar de 68 de ani din Vințu de Jos a pățit-o pe pielea lui. În timp ce se deplasa pe marginea drumului, acesta a fost abordat de două persoane, din Deva care, pe motiv că sunt prieteni vechi, l-au îmbrățișat şi i-au furat portmoneul, după care şi-au continuat drumul, cu un autoturism. Cei doi au fost identificați de polițiști și sunt cercetați pentru furt calificat.

Poliţiştii din Vinţu de Jos au fost sesizaţi prin 112, duminică, 13 ianuarie, la ora 9.15, de către un pensionar în vârstă de 68 de ani, din Vinţu de Jos, cu privire la faptul că, în timp ce se deplasa pe jos, pe marginea drumului judeţean 107 C, a fost abordat de două persoane necunoscute care i-au sustras portmoneul, după care şi-au continuat drumul, cu un autoturism.

La scurt timp de la sesizare, poliţiştii au reuşit identificarea în trafic a autoturismului cu care se deplasau cei doi suspecţi, acesta fiind oprit la intersecţia DN 1 cu şoseaua de centură a municipiului Alba Iulia.

Din primele cercetări efectuate, poliţiştii au stabilit că Ionel B., de 56 de ani şi Attila F., de 36 de ani, ambii din municipiul Deva, în timp ce se deplasau în direcţia Vinţu de Jos – Alba Iulia, au oprit autoturismul în dreptul pensionarului şi arătându-se cunoştinţe vechi cu acesta, l-au îmbrăţişat, moment în care i-au sustras din buzunarul de la piept portmoneul în care avea suna de 170 de lei, precum şi mai multe documente personale.

Faţă de cei doi suspecţi a fost întocmit un dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax