Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Pensionarii ar putea primi bani de la Ministerul Transporturilor pentru tichetele de călătorie, potrivit unui proiect de lege

Publicat

trenuriPensionarii ar putea solicita Ministerului Transporturilor compensarea în bani a tichetelor de călătorie, potrivit unui proiect de lege depus la Senat. 

„Pensionarii din sistemul public de pensii şi din celelalte sisteme proprii de asigurări sociale pot solicita Ministerului Transporturilor compensarea tichetelor de călătorie în bani”, potrivit proiectului de lege depus la Senat.

Prin propunerea legislativă, tichetele de călătorie primite de pensionari ar putea fi compensate în bani, la alegerea beneficiarului, „evitând astfel specula şi evaziunea fiscală”, potrivit expunerii de motive.

„În realitate, se constată existenţa unor situaţii în care pensionarii, din cauza vârstei înaintate, a sărăciei, nu mai folosesc această facilitate a statului, ajungând să vândă aceste tichete speculanţilor, pe nişte sume derizorii”, se precizează în expunerea de motive.

Senatul este prima cameră sesizată, iar Camera Deputaţilor este for decizional.

sursa: gândul.info

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax