Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Pensionarii ar putea primi tichete de masă. Condiţiile prevăzute de un proiect legislativ

Publicat

tichete de masa

Pensionarii ar putea primi tichete de masă. O propunere legislativă prevede acordarea a şase călătorii de tren reduse la jumătate, pe an, pentru pensionari, iar dacă nu le folosesc  să primească tichete de masă.

Potrivit iniţiativei înregistrate la Senat, pensionarii din sistemul asigurărilor sociale de stat, din sistemul de pensii şi asigurări sociale de stat pentru agricultori, precum şi pensionarii din celelalte sisteme proprii de asigurări sociale vor beneficia anual de şase călătorii simple cu reducere de 50% din tariful stabilit pentru călătoriile la trenul de persoane clasa a II-a, la transportul intern comun.

Dacă biletele de valoare nu au fost folosite în cursul anului de pensionari, acestea pot fi compensate în tichete de masă.

Iniţiatorii spun că de aceste tichete vor beneficia aproximativ 4,537 milioane de pensionari, aflaţi în evidenţa Casei Naţionale de Pensii Publice, precum şi cei aflaţi în evidenţa Caselor Sectoriale de Pensii.

sursă: adevărul.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax