Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Pensionarii din Abrud au cerut întâlniri cu reprezenanţii CJP Alba pentru a le rezolva nemulţumirile legate de pensii şi biletele de tratament

Publicat

Mai mulți pensionari din Abrud s-au întâlnit reprezentanţii Prefecturii Alba, pentru a discuta despre problemele lor, dar mai ales despre pensii şi bilete de tratament. În cadrul ședinței organizate de Comitetului consultativ de dialog civic pentru problemele persoanelor vârstnice, a avut  loc o întâlnire la Abrud între președintele acestui comitet, subprefectul Raul Tudorașcu și  pensionarii din localitate, membri ai Asociaţiei Pensionarilor “Ion Buteanu”.

Pe ordinea de zi au existat discuții despre Spitalul Orășenesc Abrud, despre calitatea serviciilor medicale pe care le primesc persoanele în vârstă și despre relaţia cu administraţia locală. La întâlnire au participat peste 50 de pensionari, care au ridicat problema serviciilor oferite de Casa Județeană de Pensii Alba.

Pensionarii i-au cerut suprefectului de Alba, Raul Tudorașcu facilitarea unei întâlniri între persoanele în vârstă și reprezentantul Casei Județene de Pensii Alba pentru a discuta direct despre problemele legate de pensii și biletele de tratament. În perioada următoare, reprezentanții Comitetului consultativ de dialog civic pentru problemele persoanelor vârstnice va trebui să soluții concrete la problemele ridicate de pensionari.

Întâlnirea de la Abrud  a venit la iniţiativa asoociaţiei judeţene a pensionarilor şi la ea au mai  participat primarul oraşului Abrud, Tiberiu Raţiu şi consilierul local Marcel Stan, consilierii judeţeni Adrian Bendea şi Ioan Fulea, managerul Spitalului Orăşenesc Abrud, dar şi o organizaţie a vârstnicilor din Câmpeni, invitaţi de colegii lor abrudeni, precum şi un reprezentant al Asociaţiei Pensionarilor din Ocna Mureş.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax