Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Pensionarii din Alba Iulia vor circula în continuare gratuit pe toate autobuzele STP

Publicat

pensionari

Pensionarii din Alba Iulia vor avea în continuare dreptul la călătorii gratuite cu autobuzele Societății de Transport Public Local din județ. Consiliul Local Alba Iulia s-a întrunit luni, 17 septembrie 2012, la ora 14.00, într-o ședință extraordinară la sediul Primăriei, pentru a aproba facilitățile la transportul public pentru pensionari.

După dezbaterea mai multor aspecte legate de acordarea subvenției pentru transportul public pentru pensionari, consilierii locali au votat în unanimitate proiectul de hotărâre.

Vor primi, în continuare, abonamente gratuite pe autobuzele STP, pensionarii și persoanele care au împlinit vârsta pensionării (63 de ani pentru femei și 65 de ani pentru bărbați), cu domiciliul în Alba Iulia. Aceștia trebuie să depună o cerere la chioșcurile STP din oraș, împreună cu o copie a buletinului și a cuponului de pensie (respectiv, persoanele care au împlinit vârsta pensionării dar nu beneficiază de pensie la stat, trebuie să prezinte doar copia buletinului).

Pasagerii care beneficiază de gratuitate pot circula pe toate rutele STP din toate zonele tarifare. Aceștia au obligația de a scana abonamentul la fiecare călătorie. Subvenția din bugetul local se acordă STP în funcție de numărul de călătorii efectuate de fiecare pasager.

Pe ordinea de zi a ședinței s-a regăsit și aprobarea deplasării unei delegații a municipiului Alba Iulia în Ungaria, la Szekesfehervar, în următorul sfârșit de săptămână, 21-23 septembrie 2012, însă acest punct a fost retras de către inițiatorul său, primarul Mircea Hava.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. niku

    luni, 17.09.2012 at 21:40

    Si persoane handicapat?

  2. derp t.roll

    luni, 17.09.2012 at 22:08

    da? i-o dat mircica lui stelica banii marunti? Imi place… cum se supara stelica, mircica ii da banii marunti promisi de atata timp.
    Sunt niste scumpi! Amandoi! Prea scumpi pentru ALBA!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax