Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Pensiune din Alba Iulia, „cuibul” unei reţele de prostituţie cu fete minore. Patronul, Tibor Polgar, zis „Unguru” a fost arestat pentru 29 de zile

Publicat

Patronul unei pensiuni din Alba Iulia a fot reţinut, marţi, pentru 24 de ore, de procurorii DIICOT, sub acuzaţia de trafic de minori şi proxenetism. Potrivit DIICOT, bărbatul este cercetat pentru constituirea unei reţele care plasa fete, inclusiv minore, pentru a întreţine relaţii sexuale cu clienţi. Bărbatul a fost prezentat Tribunalului Alba cu propunere de arestare preventivă, instanţă care a acceptat măsura.

În pensiunea din Alba Iulia, la momentul descinderilor, a fost descoperit un bărbat de naţionalitate belgiană care întreţinea relaţii sexuale cu o minoră. Pe lângă patronul reţinut, procurorii mai efectuează cercetări şi în legătură cu activitatea infracţională a unei alte persoane despre care se presupune că ar face parte din această reţea. Momentan, acesta a primit doar interdicţia de a părăsi ţara.

UPDATE:  Tribunalul Alba a admis propunerea procurorilor DIICOT de arestare preventivă pentru 29 de zile. Bărbatul se numeşte Tibor Polgar şi este poreclit „Unguru”. Acesta este administrator la Pensiunea „Terra”, situată pe Bulevardul Republicii din Alba Iulia, în apropierea Bazinului Olimpic. Reţeaua de prostituţie îşi desfăşura activitatea pe raza judeţului începând cu anul 2010. Până în prezent, oamenii legii au identificat 5 victime ale acestora, respectiv 3 fete minore şi 2 majore care erau plasate la diferiţi clienţi, oameni de afaceri din judeţ dar şi străini,  pentru a întreţine relaţii sexuale. Fetele erau din Alba Iulia şi Cugir iar tariful practicat pentru o partidă de sex era de 200 de euro.

Revenim cu amănunte.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax