Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Pensiunile de la munte au pregătit tarifele pentru Revelion

Publicat

Indiferent de situaţia grea pe care o traversează România din punct de vedere economic, românii nu se dau în lături de la distracţie şi se gândesc încă de pe acum la Revelion. Ce este drept, sunt căutate locurile low-cost, pentru a nu întâmpina noul an cu buzunarele complet goale şi poate chiar cu datorii. Deţinătorii de pensiuni şi hoteluri la munte au sărit în ajutorul lor cu tot felul de oferte şi surprize pentru noaptea dintre ani. Cu toate acestea, preţurile pentru trei zile de cazare şi masă sar lejer de 1.000 de lei de persoană. Cei care nu au acest buget rămân să petreacă acasă.

Preţuri practicate la Arieşeni

Şi pentru că pârtia este principala atracţie turistică în sezonul de iarnă, pensiunile din Staţiunea Arieşeni au pregătit tarifele pentru iubitorii sportului alb.
Astfel, cabana Vârtop oferă un pachet pentru noaptea dintre ani – care cuprinde masa de Revelion, prânzul şi cina – la preţul de 300 lei de persoană. Tariful de cazare în noaptea dintre ani va fi de 200 lei pentru o cameră dublă cu grup sanitar propriu.
Cei care vor dori şi un balcon la cameră vor trebui să mai scoată în plus din buzunar 80 de lei.

Pachetul de Revelion la Pensiunea „Casa Noastră” de la Vârtop cuprinde: 4 nopţi de cazare (5 zile) începând cu 30 decembrie 2010 – 3 ianuarie 2011 şi masa festivă de Revelion – toate  acestea ajung la preţul de 1.500 lei de persoană.


La Şureanu, cazarea se face departe de pârtie
Cei care vor dori să petreacă Revelionul pe domeniul schiabil Şureanu nu au oferte de cazare prea diverse sau foarte aproape de pârtie, însă deţinătorii de cabane aflate la aproximativ 6 kilometri de baza pârtiilor sunt dispuşi să negocieze preţurile, motiv pentru care o mare parte dintre locurile de cazare sunt deja rezervate pentru noaptea dintre ani.

Cabana Oaşa oferă o cameră cu duş propriu la preţul de 120 lei pe noapte. Cabana este amplasata pe Valea Sebeşului, pe teritoriul judeţului Sibiu, la o distanta de 75 km de oraşul Sebeş pe un drum recent asfaltat, chiar pe malul lacului de acumulare Oaşa. Zona este superbă, merită văzută.

Din păcate, Cabana „Nuţa” este complet rezervată pentru Revelion, dar, dacă doriţi cu adevărat să schiaţi în preajma sărbătorilor de iarnă, va puteţi caza la poalele muntelui, în apropiere de oraşul Sebes, unde puteţi dormi cu 120 lei pe noapte. Drumul de la Sebeş şi până la pârtie este de 82 de kilometri, cea mai mare parte fiind deszăpezită, pe timp de iarnă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax