Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Pensiunile din România ar putea clasificate și în funcţie de tematică, nu doar după calitatea serviciilor

Publicat

Asociaţia Naţională de Turism Rural, Ecologic şi Cultural (ANTREC) vine cu o nouă idee de clasificare a pensiunilor din România. Propun ca pensiunile să nu mai fie clasificate doar în funcție de calitatea serviciilor oferite, ci și în funcție de tematica pe care o adoptă.

Ideea celor de la ANTREC se află în discuție în cadrul Autorităţii Naţionale pentru Turism (ANT) și a fost inspirată de programele asociaţiilor din state europene precum Franţa sau Austria.

Dacă ea ar fi pusă în vigoare chiar din perioada iunie – iulie, aşa cum susţin reprezentanţii ANTREC, ar urma ca promovarea pensiunilor din România să se realizeze prin site-uri specializate pe diverse tematici, de la pensiuni aflate în apropierea podgoriilor, la pensiuni de pescuit sau pentru copii.

Site-urile de promovare turistică pentru pensiuni ar putea fi realizate şi în colaborare cu asociaţii din alte domenii, spre exemplu pentru pensiunile aflate în apropierea podgoriilor ar putea fi interesaţi de colaborare şi cei din care promovează „drumul vinului”.

sursa: gandul.info

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax