Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Pentru amatorii de distracţie: „Evolution Night” cu DJ AXU, sâmbătă, la Club Stage

Publicat

Sâmbătă, Club Stage organizează o petrecere incendiară, cu super oferte şi muzică de cea mai bună calitate. „Evolution Night” îl aduce în prim plan pe DJ AXU, rezident în Club Barletto din Bucureşti.

Aşa cum v-a obişnuit, cel mai mare club din oraş, Stage, organizează în fiecare săptămână evenimente pentru toate gusturile. Sâmbătă pe lângă Stage DJ`s, la platane îşi va face apariţia unui dintre cei mai cunoscuţi din România. DJ AXU ajunge la Alba Iulia după ce a colindat, până acum, întreaga ţară.

Iar, pentru ca distracţia să fie specială, ofertele vor fi irezistibile. Pe lângă muzică şi promoţii, cei care-şi vor rezerva masă se vor bucura de un tratament de VIP, având intrarea liberă, pentru ei şi gaşca lor de prieteni.

Şi nu va fi singura sâmbătă în care amatorii de distracţie vor avea parte de petreceri „sălbatice”. Deşi vacanţa s-a terminat, Club Stage aduce ritmul din Costineşti, în Alba Iulia. DJ-ii care au încins atmosfera la malul mării, în Discoteca Tineretului vor veni, pe rând, pentru a readuce prospeţimea verii în inima Transilvaniei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax