Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

„Pentru Dumneavoastră, Doamnă!” la Alba Iulia, eveniment organizat cu ocazia Zilei Mondiale de luptă împotriva cancerului de sân

Publicat

cancer În tradiția anilor precedenți, Asociaţia A.S. 2001 Alba Iulia organizează luni la ora 17.00 la CLUB LOOK, sala de evenimente, un eveniment dedicat marcării Zilei Mondiale de luptă împotriva cancerului de sân.

Scopul acestui eveniment este de a informa, educa şi conștientiza populaţia feminină din judeţul Alba asupra importanţei prevenirii şi depistării precoce a cancerului de sân şi de col uterin, precum şi de a promova serviciile de informare şi consiliere oferite persoanelor afectate de această boală. În acelaşi timp, se urmăreşte educarea populaţiei în privinţa adoptării unei atitudini nediscriminative faţă de persoanele bolnave.

Începând cu anul 2007, Asociaţia A.S. 2001 Alba Iulia oferă servicii de consiliere persoanelor afectate de această boală. De asemenea, A.S. 2001 Alba Iulia găzduiește grupul de suport „Clubul Eva” care are porțile deschise pentru toate persoanele cu afecțiuni maligne, dar și membrilor familiilor și susținătorilor acestora.

Pentru a marca și anul acesta Ziua Mondială de luptă împotriva cancerului de sân, împreună cu voluntarii de la Colegiul economic ”Dionisie Pop Marțian”, vom realiza o campanie de distribuire de materiale informative ce se va derula pe parcursul a 2 zile.

Luni, începând cu orele 17.00, va avea loc evenimentul anual „Pentru Dumneavoastră, Doamnă!”, ajuns la cea de-a 11-a ediție. Specialiștii în domeniu invitați la acest eveniment vor prezenta celor noutăți cu caracter medical și psihosocial iar persoanele care s-au confruntat cu această boală vor împărtăși experiența lor în lupta împotriva acestei maladii. În partea a doua a evenimentului va avea loc un spectacol care va cuprinde muzică populară, muzică folk , muzică ușoară și de operetă, dansuri sportive și de societate. Atractivitatea evenimentului va fi sporită de o tombolă cu premii speciale pentru toți cei prezenți.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax