Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Percheziție: bărbat reținut de polițiștii din Baia de Arieș. Cum a înșelat doi vârstnici și le-a furat bani din casă

Publicat

Un bărbat din județul Mureș a fost reținut de polițiștii din Baia de Arieș, fiind acuzat de înșelăciune și furt. A negociat cu două persoane vârstnice vânzarea unor seturi de veselă și le-a furat bani din casă.

Potrivit IPJ Alba, miercuri, 21 iunie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliței Orașului Baia de Arieș au identificat și reținut un bărbat de 33 de ani, din comuna Crăciunești, județul Mureș, care este bănuit de săvârșirea mai multor infracțiuni de înșelăciune și furt.

În 14 aprilie 2023, ar fi înșelat două persoane vârstnice din Baia de Arieș, în legătură cu vânzarea unor seturi de veselă. În contextul negocierilor purtate, le-ar fi sustras peste 4.000 de lei, profitând de neatenția victimelor.

Pentru probarea activității infracționale a bărbatului, la data de 21 iunie 2023, locuința acestuia a fost percheziționată de către polițiștii din Baia de Arieș, care au fost sprijiniți de polițiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba.

Acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax