Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Percheziție cu luptătorii SAS, la domiciliul unui bărbat care a dat o țeapă în Ocna Mureș. Cum a indus în eroare o vânzătoare

Publicat

politie mascati

Un bărbat din Brașov a fost reținut în urma unei percheziții a mascaților din Alba. Eeste vorba despre un bărbat de 30 de ani, care ar fi înșelat vânzătoarea unui magazin din Ocna Mureș. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 20 decembrie 2022, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba a identificat și reținut un bărbat de 30 de ani, din comuna Lisa, județul Brașov, care este bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de înșelăciune.

La sfârșitul lunii iulie 2022, bărbatul i-ar fi apelat telefonic pe administratorul și pe angajata unui magazin din Ocna Mureș și, atribuindu-și calitatea falsă de  reprezentant al unui serviciu de plăți, le-ar fi cerut să îi comunice mai multe coduri pentru achiziționarea de carduri paysafe, în valoare totală de 14.500 de lei.

În vederea obținerii de probe, la data de 20 decembrie 2022, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, sprijiniți de polițiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba au percheziționat domiciliul bărbatului, ocazie cu care au ridicat telefoane mobile și cartele SIM în legătură cu care există suspiciunea că ar fi fost folosite în activitatea infracțională precum și importante sume de bani.

Întregul prejudiciu a fost recuperat și restituit persoanei păgubite, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activități infracționale a bărbatului reținut precum și pentru identificarea posibililor săi complici.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax