Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

PERCHEZIŢIE în Sebeş. Administratorul unei firme de transport marfă, REŢINUT pentru delapidare

Publicat

catuse

Administratorul unei firme de transport marfă din Sebeş, un tânăr de 34 de ani, a fost reţinut de Poliţie pentru delapidarea a aproape 1 milion de lei din conturile societăţii comerciale. A folosit banii în scop personal. Pentru obţinerea de probe, poliţiştii au percheziţionat locuinţa acestuia. 

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de un bărbat de 34 de ani, din municipiul Sebeş, administrator al unei societăţi comerciale specializată în transportul de mărfuri, care este cercetat sub aspectul săvârşirii infracțiunii de delapidare, transmite IPJ Alba.

În perioada 1 ianuarie 2017 – 12 martie 2018, ar fi retras, din contul bancar al societății, suma de 926.549 lei, pe care ar fi folosit-o în interes personal.

În vederea obţinerii de probe, poliţiştii au percheziţionat joi locuinţa bărbatului de unde au ridicat înscrisuri ce vor fi folosite la probarea activităţii sale infracționale.

Va fi prezentat în faţa magistraţilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax