Connect with us
Publicitate

AIUD

Percheziție la Aiud: tineri reținuți pentru furt de motorină din camioane și utilaje agricole. Cum acționau

Publicat

politie noaptea

Trei tineri din Aiud au fost reținuți de polițiști. Sunt bănuiți că au sustras sute de litri de motorină din rezervoarele unor camioane și utilaje agricole.

Sâmbătă, 18 iunie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Aiud, sprijiniți de polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Aiud ai identificat trei tineri, de 18, 20 și 22 de ani, din Aiud, ca persoane bănuite de săvârșirea a patru furturi de combustibil din rezervoarele unor camioane și utilaje agricole parcate pe raza municipiului Aiud și a localităților rurale limitrofe.

Faptele ar fi fost săvârșite de la începutul lunii iunie până în prezent, iar cei trei ar fi sustras peste 500 de litri de motorină, acționând pe timp de noapte.

Polițiștii au percheziționat domiciliul unui dintre tineri.

Față de cei trei a fost luată măsura reținerii, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, urmând să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax