Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Percheziţie la Alba Iulia, în dosarul unui bărbat cercetat penal pentru furt. A sustras bunuri dintr-o cabană din Geoagiu de Sus

Publicat

hoti locuinta apartament spargereUn bărbat în vârstă de 34 de ani din comuna Galda de Jos este cercetat de polițiștii din Aiud, pentru furt. A sustras mai multe bunuri dintr-o cabană. Prejudiciul a fost recuperat parţial.

Poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Aiud l-au identificat în 7 martie pe un bărbat de 34 de ani, din comuna Galda de Jos, ca persoană bănuită de comiterea unui furt dintr-o cabană situată pe raza localităţii  Geoagiu de Sus, faptă reclamată poliţiei în 23 februarie.

Bărbatul a sustras un televizor şi un cuptor cu microunde, în valoare de 1.200 de lei, bunuri pe care ulterior le-a valorificat.

Pentru recuperarea prejudiciului, poliţiştii au efectuat o percheziţie la o locaţie din Alba Iulia unde a fost găsit televizorul reclamat ca furat.

Faţă de persoana bănuită de comiterea faptei, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat precum şi pentru stabilirea întregii sale activităţi infracţionale şi recuperarea integrală a prejudiciului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax