Connect with us
Publicitate

CUGIR

Percheziție la Cugir, cu sprijinul polițiștilor SAS. A fost prins un tânăr care furase bunuri din locuința unei pensionare

Publicat

Un tânăr de 21 de ani care locuiește fără forme legale la Cugir a fost reținut de Poliție, pentru furt calificat. Sâmbătă dimineața, cu sprijinul polițiștilor SAS, locuința tânărului a fost percheziționată.

Potrivit IPJ Alba, sâmbătă, 11 martie, polițiștii din Cugir au identificat și reținut, pentru 24 de ore, un tânăr de 21 de ani, din comuna Mihalț, care locuiește fără forme legale în Cugir și care este bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de furt calificat, faptă sesizată poliției la data de 19 noiembrie 2022.

În noaptea de 18/19 noiembrie 2022, ar fi pătruns, prin efracție, în locuința unei vârstnice de 84 de ani, din Cugir, de unde ar fi sustras bunuri în valoare de 1.200 de lei.

Sâmbătă dimineața (11 martie 2023), cu sprijinul polițiștilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, locuința tânărului a fost percheziționată.

Față de acesta, a fost luată măsura reținerii, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax