Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Percheziție la domiciliul bărbatului care a vrut să dea mită 12.000 de euro unor polițiști pe A1. Câți bani au fost găsiți

Publicat

Poliția Arad a făcut percheziție la domiciliul bărbatului care a dat mita de 12.000 de euro, în 9 mai, unor polițiști de la Brigada Autostrăzi, pe A1 Sebeș-Deva, iar aceștia au refuzat-o.

Era bănuit că furase, în noaptea precedentă, circa 100.000 de euro din locuința unei persoane.

Vezi și Cum a refuzat un polițist o șpagă de 12.000 de euro oferită de un bărbat pe autostrada Sebeș-Deva. Anchetă la DNA Alba Iulia

În pivnița casei bărbatului de 40 de ani, polițiștii au găsit 80.000 de euro. Acesta este deja arestat, prin decizie a Tribunalului Alba, la solicitarea procurorilor DNA, în dosarul pentru mită.

”În urma percheziției efectuate la data de 12 mai, de polițiștii Biroului de Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, la domiciliul unui bărbat de 40 de ani, din municipiul Arad, bănuit de furt calificat, au fost ridicați 80.000 de euro.

Din cercetări, a reieșit faptul că în noaptea de 8/9 mai, în timp ce se afla la domiciliul victimei și profitând de neatenția acesteia, bărbatul ar fi sustras suma de aproximativ 100.000 de euro.

Prejudiciul a fost parțial recuperat și restituit păgubitului, iar pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

În prezent acesta este reținut într-o altă cauză, urmând ca zilele următoare să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, cu propunerea luării unei măsuri preventive”, a transmis IPJ Arad.

Potrivit unor surse, bărbatul ar fi luat un taxi după ce ar fi furat banii și ar fi intenționat să ajungă la București. Însă mașina în care se afla a fost oprită de polițiști pe autostrada A1.

Precizările DNA Alba Iulia din 10 mai:

”La data de 9 mai 2021, inculpatul față de care se desfășurau cercetări într-un dosar penal de furt (privind sustragerea unei sume de 100.000 euro dintr-o locuință de pe raza municipiului Arad) a fost depistat și oprit în trafic de către un agent de poliție în cadrul Biroului Poliției Autostrăzi A1 Râmnicu Vâlcea – Deva (Sibiu – Sebeș – Deva – n.r.).

În acest context, inculpatul i-ar fi oferit agentului de poliție suma de 12.000 euro pentru a-l lăsa să plece și pentru a nu efectua nici o verificare cu privire la depistarea acestuia”.

Duminică, 9 mai, judecătorii Tribunalului Alba au admis propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile a bărbatului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate