Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

PERCHEZIŢIE la hoţi din Sebeş. Tineri cercetaţi pentru furt de laptopuri de la o şcoală din Petreşti. Unul dintre ei a fost arestat

Publicat

laptop Doi tineri din Sebeş sunt cercetaţi pentru furt de la o şcoală din Petreşti. Aceştia au sustras şase laptopuri din incinta unităţii de învăţământ. Poliţiştii au percheziţionat vineri domiciliul unuia dintre ei, au găsit bunurile furate şi l-au arestat. Celălalt este un minor de 13 ani.

În 25 martie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş au reuşit documentarea activităţii infracționale a doi tineri, ambii din municipiul Sebeş, bănuiţi de comiterea furtului a 6 laptopuri, din incinta unei şcoli din cartierul Petrești.

În noaptea de 19/20 martie, M.V.A. (18 ani), împreună cu un minor în vârstă de 13 ani au pătruns, prin efracţie, în şcoală şi au sustras cele 6 laptopuri pe care le-au ascuns la domiciliul lui M.V.A., cu scopul de a le valorifica, ulterior.

Pentru obţinerea de probe în cauză, vineri, poliţiştii au efectuat o percheziţie la domiciliul lui M.V.A., ocazie cu care au găsit cele 6 laptopuri, provenite din furt, acestea fiind restituite reprezentantului unităţii de învăţământ.

Faţă de M.V.A. a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, iar ulterior a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş şi judecătorului de drepturi şi libertăți din cadrul Judecătoriei Sebeş, care a dispus arestarea preventivă, pe o perioadă de 30 de zile, pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax