Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Percheziţie la Săliştea: Doi bărbaţi şi un minor, cercetaţi pentru tăiere ilegală de arbori. Cine i-a reclamat

lemn

Publicat

Doi bărbaţi şi un minor din comuna Săliştea sunt cercetaţi de poliţişti pentru tăiere ilegală şi furt de arbori. În ultimele două luni, au tăiat şi sustras material lemnos în valoare de peste 10.000 de lei. Poliţiştii au făcut o percheziţie şi au găsit o parte din lemnul furat.

Potrivit IPJ Alba, vineri, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos i-au identificat pe doi bărbaţi, de 42 şi 59 de ani şi pe un minor, de 17 ani, toţi din comuna Săliştea, ca persoane bănuite de tăierea ilegală şi furtul a 42 de arbori, fapte în legătură cu care poliţiştii au fost sesizaţi de către reprezentanţii unei asociaţii din comună şi de către reprezentanţi ai Primăriei Comunei Săliştea.

În perioada decembrie 2018 – ianuarie 2019, cei trei ar fi tăiat arbori de esenţă gorun şi salcâm, nemarcaţi de organele silvice, în valoare totală de 10.100 lei, din locurile numite „Rudele” şi „Coasta Pazii”, cu scopul de a-i valorifica.

Pentru documentarea activităţii infracționale a celor trei persoane cercetate, poliţiştii au efectuat o percheziţie la un imobil din comuna Săliştea, unde a fost depozitat o parte din materialul lemnos. Acolo, poliţiştii au găsit aproape 6 metri cubi de material lemnos în legătură cu care există suspiciunea că ar fi fost sustras şi care a fost indisponibilizat, în vederea continuării cercetărilor.

La percheziţie, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos au fost sprijiniţi de poliţiştii Serviciului pentru Acţiuni Speciale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate