Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Percheziţie la Sebeş. Un tânăr de 28 de ani a fost reţinut. Poliţiştii au recuperat bunuri furate

Publicat

politie transport

Poliţiştii din Sebeş l-au reţinut pe un tânăr de 28 de ani, din municipiul Sebeş, bănuit de furt din locuinţă, faptă comisă cu ajutorul a doi complici. Poliţiştii i-au percheziţionat locuinţa şi au găsit o parte din bunurile furate.

Potrivit IPJ Alba, în 18 ianuarie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţie Municipiului Sebeş au identificat trei persoane din Sebeş ca bănuite de comiterea unui furt din locuinţă, faptă sesizată poliţiei la data de 10 ianuarie.

În 10 ianuarie, după-amiaza, un tânăr în vârstă de 28 de ani împreună cu o tânără de 17 ani şi cu un alt tânăr de 21 de ani ar fi pătruns în locuinţa unui cetăţean din Sebeş, profitând de faptul că uşa de acces în imobil a fost lăsată neasigurată şi ar fi furat mai mulţi acumulatori auto a căror valoare a fost estimată de păgubit la 500 de lei.

Pentru documentarea activităţii infracționale a celor trei, poliţiştii din Sebeş, cu sprijinul poliţiştilor Serviciului Pentru Acţiuni Speciale, au efectuat o percheziţie domiciliară, ocazie cu care au găsit o parte din acumulatorii furaţi, precum şi alte bunuri susceptibile a proveni din furt.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că tânărul în vârstă de 28 de ani mai este cercetat în alte două dosare penale pentru fapte de furt din societăţi comerciale.

A fost reţinut pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax