Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Percheziție la un bărbat din Sebeș: 15.000 de țigarete, provenite din contrabandă, confiscate de poliţiştii de investigare a fraudelor

Publicat

furt

Un bărbat din Sebeș a fost propus de polițiști pentru control judiciar după ce, în urma unei percheziții la domiciliul acestuia, au fost găsite 15.000 de țigarete, provenite din contrabandă. Bărbatul a intrat în vizorul polițiștilor încă din luna martie acestui an, pentru punerea în circulație a unor mărfuri „falsificate”, care imită mărci cunoscute.

În data de 09.05.2014, poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, au efectuat o percheziţie la domiciliul unui bărbat din Sebeş, suspectat de contrabandă cu ţigări. Cu ocazia acestei percheziţii au fost confiscate 15.000 de ţigarete, netimbrate, provenite din activitatea infracţională.

În fapt, în perioada martie – mai 2014, poliţiştii de investigare a fraudelor, sprijiniţi de poliţişti ai Serviciului de Informaţii şi Protecţie şi Internă Alba, au efectuat cercetări într-un dosar penal, înregistrat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba, în care F.M., de 42 de ani, din municipiul Sebeş, este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de „deţinere şi depozitare de bunuri sau mărfuri care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând ca provin din contrabandă” şi „punere în circulaţie de produse purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare”, fapte prevăzute şi pedepsite de art. 270 alin. 3 din Legea 86/2006 privind Codul Vamal al României şi art. 90 alin. 1 lit. b din Legea nr. 84/1998 privind mărcile şi indicaţiile geografice.

Din cercetări a rezultat că, în perioada martie – mai 2014, F.M. a comercializat, în principal în municipiile Sebeş şi Alba Iulia, țigări de contrabandă, a căror provenienţă urmează să fie stabilită.

În data de 09.04.2014, poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor au formulat, către parchetul competent, propunerea de punere în mişcare a acţiunii penale faţă de F.M., precum şi luarea, faţă de acesta, a măsurii controlului judiciar, propunere însuşită de unitatea de parchet.

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii activităţi infracționale a suspectului.

Foto: Arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax