Connect with us
Publicitate

BLAJ

Percheziție: un cal de rasă estimat la 6000 de euro, furat acum trei ani de la o herghelie din Cluj, a fost găsit în Blaj

Publicat

Polițiștii din Huedin, ajutați de luptători SAS Cluj au descins la domiciliul unui bărbat din Blaj, de unde au recuperat un cal furat, estimat la 6000 de euro. În total, din apropierea satului Hodișu din județul Cluj au fost furați șase cai, în valoare de 100.000 de lei.

Potrivit IPJ Cluj, joi 10 martie, polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Huedin, cu sprijinul polițiștilor Compartimentului de Investigații Criminale din cadrul Poliției orașului Huedin și a luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Cluj au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară la locuința unui bărbat în vârstă de 61 de ani, din municipiul Blaj, județul Alba, în cadrul activităților de cercetare care vizează săvârșirea unei infracțiuni de furt calificat.

În 16/17 martie 2019, în intervalul orar 23.00-07.00, din extravilanul localității Hodișu, comuna Poieni, s-ar fi sustras șase cabaline, cauzându-se un prejudiciu estimat la circa 100.000 de lei.

Percheziția derulată la data de 10 martie a condus la identificarea și ridicarea unuia dintre exemplarele cabaline, evaluat la suma de 6.000 de euro.

Activitățile au beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba.

În cauză sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, în vederea identificării autorilor, stabilirii cu exactitate a stării de fapt și recuperării prejudiciului.

Potrivit datelor relatate în presa locală, caii furați acum trei ani de la o herghelie din Hodișu, sunt din rasele ”ardenez” și ”sânge rece polonez”.

foto: arhivă

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    vineri, 11.03.2022 at 20:01

    Mai dă-o dracului ! După trei ani de anchetă să găseşti un singur cal, denotă calificarea anchetatorilor români. Ce să mai zicem de explozia de la Arad ? Neprofesionalism la cote maxime ! Poliţie plătită de-a moaca.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax